hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Engelli bireyler için yat gezisi

    Engelli bireyler için yat gezisi
    expand

    Engelli bireyler için yat gezisi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ALANYA, (DHA)- ALANYA Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezinde kayıtlı engelli birey ve aileleri için yat gezisi düzenlendi. Gezide engelli bireyler ve aileleri doyasıya eğlenerek güzel bir gün geçirdi.

    Alanya Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi'ne kayıtlı her engel grubundan 200 vatandaş ve aileleri için bir yat gezisi programı düzenlendi. Geziye Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Hüseyin Doğan ile Engelsiz Park ve Yaşam Merkezi uzmanları katıldı ve engelli bireylerle birlikte vakit geçirdi. Müziğin eğlencenin doyasıya yaşandığı gezide tekneyle Alanya'nın güzellikleri engelli bireylere tanıtıldı. Korsanlar, aşıklar mağarası, kale, tersane ve denizin güzelliğinde akşam yemeği yiyen katılımcılar keyifli dakikalar yaşadı.

    YÜKSEL: ENGELSİZ KENT ALANYA VİZYONUMUZLA DAHA İLERİYE GİTMEKTEYİZ

    Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, "Engelli bireylere ve ailelerine yönelik çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir. Kurum olarak Alanya'nın her birey için huzur sağlık ve güvenlik noktasında en iyi seviyeye çıkması adına projeler üretiyoruz. Engelsiz kent Alanya vizyonumuzla her geçen gün daha da ileriye gitmekteyiz. Bugün engelli kardeşlerimizin ve ailelerin yüzünde gördüğümüz mutluluk bizim için çok değerli. Onlara katkı sunmaya ve topluma kazandırmaya devam edeceğiz" dedi.

    Engelli bireyler ve aileleri başta Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel olmak üzere bu güzel etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow