hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Evi ve aracından uyuşturucu çıktı

    Evi ve aracından uyuşturucu çıktı
    expand

    Evi ve aracından uyuşturucu çıktı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Burcu MUTLU/ALANYA, (DHA)- ANTALYA'nın Alanya ilçesinde polis, yakaladığı şüphelinin aracında ve ikametinde bir miktar uyuşturucu madde ve ruhsatsız tabanca ele geçirdi.
    Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde ilçede uyuşturucu madde ticaretinin ve kullanımının engellenmesine yönelik çalışmalar sürüyor. Bu çalışmalar kapsamında Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, dün Mehmet Y. (36) idaresindeki 07 CMG 79 plakalı aracı Avsallar Mahallesi'nde durdurdu. Araçta yapılan aramada, torpido içerisinde 144 kilitli poşet, aracın motor kısmındaki hava filtresi kapağının içerisine zulalanmış vaziyette ise 70 gram esrar maddesi ele geçirildi. Şüphelinin Avsallar Mahallesi'nde bulunan ikametinde yapılan aramada da 5 gram esrar maddesi, 25 gram kenevir tohumu ve ruhsatsız tabancayla buna ait şarjöre takılı vaziyette 3 fişek bulundu.
    Nöbetçi cumhuriyet savcısının talimatıyla Mehmet Y. hakkında 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan işlem başlatıldı. Şüphelinin işlemlerinin devam ettiği belirtildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow