hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kestelspor şampiyonluk kupasını aldı

    Kestelspor şampiyonluk kupasını aldı
    expand

    Kestelspor şampiyonluk kupasını aldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ALANYA, (DHA)- BÖLGESEL Amatör Ligi'nde (BAL) şampiyon olarak TFF 3. Lig'e yükselen Kestelspor, Milli Egemenlik Stadı'nda düzenlenen görkemli törenle kupasını aldı.

    Törende Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve Kestelspor Kulüp Başkanı ve Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur açılış konuşması gerçekleştirdi.

    Van'da ve Siirt'te şehit olan polisleri anarak konuşmaya başlayan Kestelspor Kulüp Başkanı Levent Uğur, "2016 yılında Alanya Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel'in bize vermiş olduğu görev ve yetkiyle başladığımız görevde 3. Lige kadar yükseldik. Başta Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu, Onursal Başkanımız Adem Murat Yücel, Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve emeği geçen herkese teşekkür eder, sonsuz şükranlarımı sunarım" dedi.

    Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, "Bugün Kestelspor'umuz 3. Lige çıktı. Bu bir gururdur. Bu çalışmanın, azmin, emeğin, sahada dökülen terin bir başarısıdır. Her zaman Kestelspor'umuzun yanındayız. Maddi ve manevi, gerekse futbolcu olarak desteklerimiz devam edecektir. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

    Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel de "Kestelspor, Alanyaspor bizim her şeyimiz. Kuruculuğuna tanıklık ettiğim, futbolculuğunu yaptığım, kulüp başkanlığını yaptığım ve Birinci Amatörden, Süper Amatöre çıkmasına tanıklık, Süper Amatörden BAL Ligine çıkmasına tanıklık, bugün de BAL Liginde 3. Lige çıkmanın heyecanını ve gururunu yaşıyoruz. Bu zamana kadar emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.

    PLAKET TÖRENİ YAPILDI

    Kestelspor Kulüp Başkanı Levent Uğur, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu adına Alanyaspor Kulüp Başkanı ve kardeşi Hasan Çavuşoğlu'na, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'e, Alanya Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Erdoğan, Tunahan Kasapoğlu ve Nazmi Yüksel'e, TÜFAD Alanya Başkanı Yaşar İncepıçak'a, kulübe bağış yapan, sponsor olan firmalara ve yönetim kurulu üyelerine yaptıkları desteklerden dolayı plaket verdi. Ardından sporculara kupa ve madalyaları verildi. Kupayı Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve Kestelspor Kulüp Başkanı Levent Uğur birlikte verdi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow