hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kurban kesiminde randevu işlemi başlıyor

    Kurban kesiminde randevu işlemi başlıyor
    expand

    Kurban kesiminde randevu işlemi başlıyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ALANYA, (DHA)- ALANYA Belediyesi'nin Kurban Bayramı'nda 4 ayrı noktada vereceği ücretsiz kurban kesim hizmeti için bu yıl ilk kez randevu sistemi devreye giriyor. Randevu süreci ise 22 Temmuz'da başlayıp 28 Temmuz'a kadar sürecek.

    Alanya Belediyesi'nin Kurban Bayramı dolayısıyla doğuda Mahmutlar, batıda Payallar ve merkezde Eşgilik Düğün Salonu ile Gazipaşa dolmuş durağında vereceği ücretsiz kurban kesim hizmeti için son hazırlıklar, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü'nce sürüyor.

    Ücretsiz kesim hizmetinden faydalanmak isteyen vatandaşların, 22- 28 Temmuz tarihleri arasında Alanya Belediyesi internet sitesinden randevu oluşturabileceği belirtildi. Pandemi süreci nedeniyle halk sağlığının korunması açısından girişlerde ateş ölçümü yapılacağı ve sosyal mesafe kurallarına uyulup, maske kullanımının zorunlu olacağı kaydedilirken, vatandaşların sağlıklı ve hijyenik bir ortamda kurban vecibelerini yerine getirmeleri hususunda gerekli önlemlerin Alanya Belediyesi tarafından alınacağı açıklandı. Hizmetten faydalanmak isteyen vatandaşların randevu gün ve saatinde kesim yerlerine gelmelerini gerektiği vurgulandı.

    Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Sevda Erdoğmuş, bu yıl Covid-19 pandemisi tedbirleri gereğince kesimlerin randevu ile yapılacağını belirtti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow