hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    MAİP ile MÜSİAD arasında dostluk maçı

    MAİP ile MÜSİAD arasında dostluk maçı
    expand

    MAİP ile MÜSİAD arasında dostluk maçı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ALANYA, (DHA) - ANTALYA'nın Alanya ilçesinde Uluslararası İslami Ticaret Birliği (MAİP) üyeleriyle Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Alanya Şubesi üyeleri dostluk maçı yaptı.

    Alanya'da bir otelde kamp yapan, Rusya ve Türki Cumhuriyetler başta olmak üzere tüm dünyada yapılanan MAİP üyeleri, MÜSİAD Alanya Şubesi ile dostluk maçı yaptı. MAİP Genel Başkanı Marat Kabayev ile MÜSİAD Alanya Şube Başkanı Mustafa Durusoy ve Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu'nun da forma giydiği dostluk maçı Milli Egemenlik Stadyumu'nda oynandı.

    MÜSİAD Alanya Şube Başkanı Mustafa Durusoy, dostluk maçının oldukça verimli olduğunu belirterek, "Karşılıklı iki ülke arasında giderek gelişen diplomatik ilişkiler ve turizmin yanı sıra ticaretin de artması bizleri oldukça mutlu etmekte. Ülkeler arasında giderek gelişen dostluk sayesinde ticari ilişkilerde yeni pazarlar ve müşteriler bulunmak daha kolay. Bu konuda MAİP'in varlığını ve misyonunu önemsiyor ve karşılıklı ilişkilerimizi devam ettirmek istiyoruz" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow