hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Motosikletleri çalıp parçalayan hırsızlar yakalandı

    Motosikletleri çalıp parçalayan hırsızlar yakalandı
    expand

    Motosikletleri çalıp parçalayan hırsızlar yakalandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Burcu MUTLU/ALANYA, (DHA)- ANTALYA'nın Alanya ilçesinde 4 yarış motosikletini çalan ve 2'sini parçalayan 1'i kadın 3 hırsızlık şüphelisi polis ve jandarmanın ortak operasyonuyla yakalandı.

    Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri çarşamba günü Çarşı ve Güllerpınarı mahallelerinde birer yarış motosikletinin çalındığı ihbarını aldı. Bunun üzerine harekete geçen ekipler hırsızlık şüphelilerini ve kayıp motosikletleri bulmak için çalışma başlattı. Bu esnada Okurcalar Mahallesi'nden de aynı şekilde bir yarış motosikletinin çalındığına dair ihbar gelmesi üzerine Asayiş Büro Amirliği ekipleri arama çalışmasını genişleterek İlçe Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleriyle ortak operasyon düzenledi. Yapılan çalışmalarda civarda bulunan kameralar incelendi ve 3 şüphelinin siyah bir minibüsle gelerek motosikletleri içerisine yükleyip kaçtıkları tespit edildi. Kameralardan aracın plakası belirlenerek biri kadın 3 şüphelinin S.Y. ve M.K. ile G.Y.Ç. adlı kadın olduğu tespit edildi.

    Bölgede yapılan çalışmalarda çalınan 2 yarış motosikleti üzeri örtülü vaziyette bulunurken, şüphelilerden S.Y.'nin evinde yapılan aramada kayıp motosikletlerden birinin banyo kısmında parçalara ayrıldığı belirlendi. Ayrıca evde streç filmlere sarılmış halde çok sayıda motosiklet parçası olduğu görülürken, motosiklet parçalarının Asayiş Büro Amirliği'nde yapılan inceleme sonucunda farklı bir tarihte Konaklı Mahallesi'nde çalınan başka bir yarış motosikletinin parçaları olduğu tespit edildi. 3 şüpheli gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow