hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Otomobilin çarptığı köpeğin başından ayrılmadılar

    Otomobilin çarptığı köpeğin başından ayrılmadılar
    expand

    Otomobilin çarptığı köpeğin başından ayrılmadılar

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Burcu MUTLU/ALANYA, (DHA)- ANTALYA'nın Alanya ilçesinde bir sürücü otomobiliyle sokak köpeğine çarpıp kaçtı. Etrafta bulunan vatandaşlar ve belediye köpeğin sağlığına kavuşması için çabalarken, yoldan geçen bir turist aile ise köpeğin başından ayrılmadı.
    Alanya'nın Mahmutlar Mahallesi'nde dün saat 19.00 sıralarında ara sokakta seyreden bir otomobil sürücüsü, yoldan geçmeye çalışan sokak köpeğine çarpıp, kaçtı. Köpek can havliyle yolun kenarına koşarken, sol arka ayağından yaralandı. Köpeğin yardımına etraftaki vatandaşlar ve yoldan geçen bir turist aile koştu. Ne yapacağını bilemeyen vatandaşlar, hemen Alanya Belediyesi veterinerlik müdürlüğünden yardım istedi. Yetkiler köpek için veteriner hekim ve bir teknik sorumlu gönderdi. İlk kontrolü orada yapılan köpek daha sonra tedavisi yapılmak üzere Alanya Belediyesi Veterinerlik Müdürlüğünün rehabilitasyon merkezine götürüldü. Köpeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
    TURİSTLER DE BELEDİYENİN HİZMETİNDEN MEMNUN
    Alanya'ya tatile gelen ve yaralı köpeği görünce yetkililer gelene dek hayvanın başından ayrılmayan turist aile belediyenin bu hizmetinden çok memnun olduklarını dile getirdi. Alanya Belediyesi'nin sokak hayvanlarıyla ilgilenen bir birimi olduğunu ve böyle yaralı hayvanları hemen gelerek kurtardıklarını öğrendiklerinde çok mutlu olduklarını söyledi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow