hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Polisten uyuşturucu operasyonu: 5 gözaltı

    Polisten uyuşturucu operasyonu: 5 gözaltı
    expand

    Polisten uyuşturucu operasyonu: 5 gözaltı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Burcu MUTLU/ALANYA, (DHA)- ANTALYA'nın Alanya ilçesinde polis ekipleri uyuşturucu operasyonu düzenledi. Operasyonda bir miktar uyuşturucu madde ve tabanca ele geçilirken, 5 şüpheli gözaltına alındı.

    Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, uyuşturucu madde ticaretinin ve kullanımının engellenmesine yönelik çalışmalarına devam etti. Bu çalışmalar kapsamında polis ekipleri, M.A. (25) ve C.V. (25) isimli şüphelilerin, ilçedeki farklı mahallelere Antalya plakalı bir otomobille gelerek M.B. (36), E.B. (35) ve M.B. (33) isimli kişilere uyuşturucu sattığını tespit etti. Ekipler takibe aldıkları ve bir süre sonra yakaladıkları M.B., E.B. ve M.B.'ye yaptıkları üst aramasında bir miktar esrar ve metamfetamin ele geçirdi.

    Soruşturmayı derinleştiren ekipler, teknik ve fiziki takibi sürdürdü. Ekipler, uyuşturucu ticareti yapan M.A. ve C.V.'nin kullandığı otomobili Saray Mahallesi Kalearkası Sokak'ta durdururken, şüphelileri yakalayarak gözaltına aldı. Polis, otomobilin içinde ve şüphelilerin üst aramasında bir miktar uyuşturucu madde ve tabanca ele geçirdi. Gözaltına alınan şüphelilerden M.B., E.B. ve M.B. hakkında 'uyuşturucu madde kullanmak' suçundan işlem yapıldıktan sonra savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. M.A. ve C.V. ise polis merkezindeki işlemlerinin ardından 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan adliyeye sevk edildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow