hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Polisten uyuşturucu operasyonuna 3 gözaltı

    Polisten uyuşturucu operasyonuna 3 gözaltı
    expand

    Polisten uyuşturucu operasyonuna 3 gözaltı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Engin ANAK/ALANYA, (DHA)-ANTALYA'nın Alanya ilçesinde polis uyuşturucu madde kullandığı ve sattığı tespit edilen 3 şüpheliyi gözaltına aldı. Şüphelilerin üzerinden bir miktar esrar maddesi ele geçirildi.

    Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde ilçede uyuşturucu madde ticaretinin ve kullanımının engellenmesine yönelik çalışmalar aralıksız sürüyor. Bu çalışmalar kapsamında Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, Güllerpınarı Mahallesi Molla Osman Caddesi'nde şüphe üzerine B.K. (26) ve B.U.'yu (19) durdurarak, üzerinde arama yaptı. Şüphelilerin üzerinden 1,70 gram esrar maddesi ele geçirildi. Şahısların uyuşturucu maddeyi E.A. (24) isimli şüpheliden aldıkları öğrenilirken, bu şüpheli de Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan iş yerinde yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli E.A.'nın üzerinde de 1,95 gram esrar maddesi ele geçirildi.

    Yakalanan şüphelilerden B.K. ve B.U. emniyetteki işlemlerinin ardından haklarında 'uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak' suçundan işlem yapıldıktan sonra savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. Uyuşturucu satışı yaptığı iddia edilen E.A. ise emniyetteki işlemlerinin ardından 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan hakkında işlem yapıldıktan sonra adliyeye sevk edildi. E.A. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow