hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sağlık çalışanlarına jest

    Sağlık çalışanlarına jest
    expand

    Sağlık çalışanlarına jest

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Engin ANAK/ALANYA, (DHA) - ANTALYA'nın Alanya ilçesinde bir akaryakıt istasyonu, koronavirüs salgınına karşı fedakarca görev yapan sağlık çalışanlarına yüzde 15 indirim uygulaması başlattı.

    Koronavirüs (Covid-19) salgınının, Türkiye'de de görülmesinin ardından başlatılan milli beraberlik hareketine Alanya'da hizmet veren bir akaryakıt istasyonu da destek verdi. Vatandaşların koronavirüs sürecinden ekonomik olarak etkilendiğini düşünen akaryakıt istasyonunun, benzin, motorin ve LPG litre fiyatlarında yüzde 10'luk indirim yaptı. İlgiyle karşılaşan istasyon, koronavirüs sürecinde büyük bir özveri gösteren sağlık çalışanlarına da ekstra indirime gitti. Sağlık çalışanlarına yüzde 15 indirim kararı alan istasyon yetkilileri, doktor, hemşire, ebe, eczacı, sağlık memuru, ambulans şoförü, paramedik olduğunu beyan edenleri kampanyaya dahil etti.

    İşletme sahibi Abdullah Uçak, uygulamanın Ramazan ayı boyunca devam edeceğini söyledi. Dünyayı etkileyen koronavirüsün Türkiye'ye gelmesiyle oluşan birlik hareketine katılmak adına bu desteği hayata geçirdiklerini belirten Uçak, "Sağlık çalışanlarımız için ne yapsak azdır. İnşallah en kısa sürede bu virüsten kurtuluruz" dedi.

    Yapılan indirimden yararlanmak için 30 kilometre uzaklıktan gelerek yakıtını istasyondan aldığını anlatan Mehmet Arıkan, "Mazotumu, indirimli almak için Türktaş'tan buraya geliyorum" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow