hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sahte içki operasyonuna 1 tutuklama

    Sahte içki operasyonuna 1 tutuklama
    expand

    Sahte içki operasyonuna 1 tutuklama

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Burcu MUTLU/ALANYA, (DHA)- ANTALYA'nın Alanya ilçesinde polisin sahte içki operasyonunda; 165 litre etil alkol ve 38 şişe sahte içki ele geçirilirken, olayla ilgili yakalanan 1 şüpheli tutuklandı.

    Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği ekipleri, ilçede kaçak ve sahte alkollü içki satışının ve imalatının önlenmesine yönelik çalışmalarını sürdürdü. Bu çalışmalar kapsamında daha önce hakkında 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu'na muhalefet etmek suçundan işlem yapılan M.A.S.'nin (61) etil alkol ve sahte alkol bulundurduğuna dair bilgiye ulaşan ekipler harekete geçti. Polis ekipleri, Kızlarpınarı Mahallesi Zamanoğlu Caddesi üzerinde bulunan inşaat önünde park halindeki şüpheliye ait 07 NMN 71 plakalı otomobilde ve inşaatta etil alkol ve alkol şüpheli sıvı ele geçirdi. Ekipler daha sonra şüpheli M.A.S.'nin evinde yaptıkları aramada 5 litrelik bidonlar içerisinde toplamda 165 litre etil alkol, şişeler içerisinde 38 litre sahte alkol, 456 alkol şişesi kapağı ele geçirdi.

    Gözaltına alınan M.A.S. işlemleri yapılmak üzere emniyete götürüldü. Burada hakkında 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu'na muhalefet etmek suçundan işlem yapıldıktan sonra adliyeye sevk edilen M.A.S. sulh ceza hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow