hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Uyuşturucu maddeye 3 gözaltı

    Uyuşturucu maddeye 3 gözaltı
    expand

    Uyuşturucu maddeye 3 gözaltı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Engin ANAK/ALANYA, (DHA)- ANTALYA'nın Alanya ilçesinde polisin çalışması kapsamında 3 şüpheli gözaltına alınırken, bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.
    Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde ilçede uyuşturucu madde ticaretinin ve kullanımının engellenmesine yönelik çalışmalar sürüyor. Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri şüphe üzerine Kızlarpınarı Mahallesi'nde park halindeki 07 CCV 53 plakalı araç ve içerisinde bulunan B.T. (20) ve A.İ.'yi (20) takibe aldı. Bir süre sonra aracın yanına S.İ.'nin (18) de geldiğini fark eden ekipler, harekete geçti. B.T., A.İ. ve S.İ. yakalanarak gözaltına alındı. B.T.'nin yapılan üst aramasında 2.80 gram esrar maddesi, S.İ.'nin ise ikametinde yapılan aramada 10 gram esrar maddesi ele geçirildi.
    Nöbetçi cumhuriyet savcısının talimatıyla B.T. ve A.İ. işlemlerinin ardından 'uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak' suçundan haklarında işlem yapıldıktan sonra serbest bırakıldı. S.İ. ise 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan hakkında işlem yapıldıktan sonra Alanya Cumhuriyet Başsavcılığında sevk edildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow