hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Uyuşturucu yetiştiren baba oğul yakalandı

    Uyuşturucu yetiştiren baba oğul yakalandı
    expand

    Uyuşturucu yetiştiren baba oğul yakalandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Burcu MUTLU/ALANYA, (DHA)- ANTALYA'nın Alanya ilçesinde kenevir yetiştirdikleri tespit edilen baba ve oğul jandarma tarafından yakalandı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden baba tutuklandı. Evlerine yapılan aramada çeşitli boylarda 58 kök kenevir ele geçirildi.

    Alanya'nın Kestel Mahallesi'nde baba ve oğlun evinde uyuşturucu yetiştirdiği ihbarını alan jandarma ekipleri harekete geçti. Alanya Merkez Jandarma Komutanlığı'na bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) timi ve istihbarat timi ekipleri yaptıkları çalışmalar sonucu evinde kenevir yetiştiren kişilerin Mehmet A. ve oğlu Anıl A. olduğunu tespit etti.

    Nöbetçi cumhuriyet savcısından alınan izinle evine baskın yapılan baba ve oğul gözaltına alınırken, evde yapılan aramada farklı boylarda 58 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Mehmet A. ve Anıl A. hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan ve yasadışı kenevir bitkisi ekmekten işlem yapıldı. Karakolda alınan ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Mehmet A. tutuklandı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow