hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Uyuşturucuyla yakalanan 2 kardeş gözaltında

    Uyuşturucuyla yakalanan 2 kardeş gözaltında
    expand

    Uyuşturucuyla yakalanan 2 kardeş gözaltında

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Engin ANAK/ALANYA, (DHA)- ANTALYA'nın Alanya ilçesinde toplam 2 kilo 112 gram skunk adlı uyuşturucu maddeyle yakalanan Faruk S. (28) ve kardeşi Kamil S. (25) gözaltına alındı.

    Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde uyuşturucu madde ticaretinin ve kullanımının engellenmesine yönelik çalışmalarını sürdürdü. Çalışma kapsamında Faruk S. ve kardeşi Kamil S.'nin (25) ilçeye yüklü miktarda uyuşturucu getirdiği bilgisine ulaşan ekipler harekete geçti. Teknik ve fiziki takibin ardından dün saat 22.00 sıralarında şüphelilerin Güllerpınarı Mahallesi'ndeki evine baskın düzenleyen ekipler, evdeki Faruk S.'yi gözaltına aldı. Evde yapılan aramalarda ise 2 parça halinde 47.35 gram skunk ve hassas terazi ele geçirilirdi.

    Kamil S.'nin evden çantayla ayrıldığını tespit eden ekipler, bu şüpheliyi de kısa sürede yakaladı. Gözaltına alınan şüphelinin çantasından 2 kilo 65 gram skunk maddesi ele geçirildi. 2 kardeş polis merkezindeki işlemlerinin ardından 'Uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan adliyeye sevk edildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow