hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yerleşik yabancılara yardım çağrısı

    Yerleşik yabancılara yardım çağrısı
    expand

    Yerleşik yabancılara yardım çağrısı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Engin ANAK/ALANYA, (DHA) - TÜRK Kızılayı Alanya Şubesi'nden ilçedeki yerleşik yabancılara yardım çağrısında bulunuldu, Kızılay'a destek vermeleri istendi.

    Türk Kızılayı Alanya Şubesi, Ramazan ayına girilmesi nedeniyle ihtiyaç sahiplerine yardımları sürdürüyor. Kızılay Alanya Şubesi'nin sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda, Ramazan ayında yardım yapmak isteyenlere ve yerleşik yabancılara yardım çağrısında bulunuldu. Çağrıda, yerleşik yabancıların da Kızılay'a destek vermesi istendi.

    'HİÇ KİMSE GECE YATAĞA AÇ GİRMESİN'

    Kızılay Alanya Şubesi Başkanı Mehmet Dikici tarafından İngilizce yapılan çağrıda, “Değerli komşularımız. Bildiğiniz gibi, koronavirüs salgını nedeniyle özellikle Alanya'mızın turizm sektörü çok olumsuz etkilendi. Sektör çalışanları işsiz kaldı. Günlük (yevmiyeci) çalışan işçilerimiz de işsiz kaldı. Önümüz Ramazan ve ihtiyaç sahibi aileler arttı. Bu günleri hep beraber yardımlaşarak atlatabiliriz. Türk Kızılay bu günler için var. 152 yıldır dünyanın her yerinde ihtiyaç sahiplerine yardım eden kampanya başlattı. 'Alanya'da hiç kimse gece yatağa aç girmesin' diyoruz. Siz de Ziraat Bankası Mahmutlar Şubesi'ndeki Alanya Kızılay hesabına bağışta bulunabilirsiniz. Dertler paylaştıkça bitecek. Yeter ki inan buna" ifadeleri yer aldı.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow