hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Alanyaspor'dan yazılı açıklama

    Alanyaspordan yazılı açıklama
    expand

    Alanyaspor'dan yazılı açıklama

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Engin ANAK/ALANYA, (DHA)- SÜPER Lig'in 28'inci haftasında oynanan Aytemiz Alanyaspor- Trabzonspor maçının ardından çıkan olaylarla ilgili Alanyaspor yazılı açıklama yaptı.

    Dün, Aytemiz Alanyaspor ile Trabzonspor arasında oynanan maç, Alanyaspor'un uzatma dakikalarında bulduğu golle 2-2 bitti. Maçın ardından iki takım yöneticileri arasında gerginlik yaşandı. Konuyla ilgili Alanyaspor Genel Müdürü Muhammed Ak yazılı bir açıklama yaptı. Muhammed Ak'ın açıklamasında, şu cümlelere yer verildi:

    "Maç başlamadan önce VIP tribününde gördüğüm Sayın Ağaoğlu'na 'Başkanım hoş geldiniz. Protokol tribününe geçmeyi arzu eder misiniz?' diyerek kendisini selamladım. Müsabaka bittikten sonra futbolcularımızı bir an önce soyunma odasına alma gayreti içerisinde olarak hareket ettim. Soyunma odasına girdikten yaklaşık 10 dakika sonra, koronavirüs önlemleri nedeniyle tribünlerin önünde gerçekleşecek yayıncı kuruluşun röportajları öncesinde tribünde bir gerginlik olduğu haberini aldım. Bunun üzerine futbolcularımızı güven içinde röportaja çıkarabilmek adına ben de bölgeye intikal ettim. Sayın başkana bırakın küfür etmeyi, kendisiyle göz göze bile gelmedik. Bu esnada yakınımda bulunan TFF gözlemcisi sayın hocamız da bu durumu teyit edecektir. Kamera kayıtlarında da bu durum açıkça görülmektedir. Ancak sonrasında sayın başkanı bana doğru koşarken gördüm. Değerli bir kulüp başkanı ile bu şekilde bir fiziksel temastan kaçınmak için azami gayreti gösterdim. Sonrasında yaşananlar tüm çıplaklığıyla kamuoyunun gözleri önündedir."

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow