hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ali Çandır’ın Kurban Bayramı mesajı

    Ali Çandır’ın Kurban Bayramı mesajı
    expand

    Ali Çandır’ın Kurban Bayramı mesajı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Ticaret Borsası (ATB) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır, Kurban Bayramı dolmayısıyla mesaj yayımladı.
    Çandır mesajında şu ifadelere yer verdi.
    "Binlerce yıldır onlarca medeniyete ev sahipliği yapmış Anadolu, kültürlerin harmanlandığı kadim topraklara sahip. Bayramlarsa bu topraklarda toplumun çimentosu, kültürel hazinemizin en değerli parçası.
    Kurban Bayramını bu yıl koronavirüsün gölgesinde pandemi döneminde kutlayacağız. Önce sağlık diyoruz. Çünkü her şeyin başı sağlık. Maske mesafe, hijyen kuralına uyarak dinsel ritüellerimizi gerçekleştirelim. Alınan önlemlere uyalım, unutmayalım alacağımız her önlem sadece kendimizi değil, sevdiklerimizi ve toplumun sağlığını de koruyacaktır. Küçük ihmallerin bayramımızı zehir etmesine izin vermeyelim.
    Sevdiklerimiz bir telefon kadar yakın, sevdiklerimizi ihmal etmeyelim. İhtiyaç sahiplerini unutmayalım. Bayramların en güzel yanı paylaşımın en üst seviyeye çıktığı günler olması. Birliğimizi, uzlaşma kültürümüzü ve yardımlaşma bilincimizi kuvvetlendirelim. Kurban ibadetini yerine getirirken hayvana eziyet görüntülerine izin vermeyelim.
    Antalyamız dünyanın en güzel turizm destinasyonu. Yerli ve yabancı misafirlerimizi güvenli tatilin adresi Antalya’mıza bekliyoruz. Seyahat edecek yurttaşlarımızın trafik kurallarına uyarak sevdiklerine güvenle kavuşmasını diliyorum.
    Antalyalıların, Türk milletinin, tüm Müslümanların Kurban Bayramını kutluyor, bayramın sağlık, barış, mutluluklara vesile olmasını diliyorum."

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow