hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Altınova şehirleşiyor

    Altınova şehirleşiyor
    expand

    Altınova şehirleşiyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Altınova'da devam eden yol açma çalışmalarını inceledi. Başkan Hakan Tütüncü, "Yeni yollar 45 yıllık imar planı hayalini gerçekleşen Altınova'ya, değer kazandıracak" dedi.

    Kepez Belediyesi, 45 yıldır beklenen imar planı hayalini gerçekleştirdikten sonra Altınova bölgesindeki alt ve üst yapı yatırımlarını artırdı. Bölge, yol, yeşil alan ve sosyal tesis yatırımlarıyla hem değer hem şehir kimliği kazanıyor. İmar planının yapılmasından sonra Altınova sakinlerinin, kapalı imar yollarının açılması talebi de hızlı bir şekilde karşılanıyor. İnşa edilen yeni yollarla, Altınova'daki imar yolları birbirine bağlanıyor.

    ELİF SOKAK AÇILDI

    Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Altınova Sinan Mahallesi'nde imar planında olmasına rağmen kapalı olan Elif Sokak'ı ulaşıma açıyor. Fatih Sokak ile Ülker Sokak arasında kalan 15 metre genişliğinde ve 821 metre uzunluğundaki yolun yapımı büyük oranda tamamlandı. Elif Sokak, Sinan Mahallesi'nden havaalanı yolu olarak da bilinen Serik Caddesi'nin yan yoluna ulaşım imkanı sağlayacak.

    "ALTINOVA'NIN İMARI DÖNEMİMİZDE YAPILDI"

    Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de bölgede devam eden yol yapım çalışmasını yerinde inceledi. Fen İşleri ekiplerine kolaylıklar dileyen Tütüncü, Başkan Yardımcısı Sebahat Adanır'dan yolun yapımı hakkında bilgi aldı. Başkan Tütüncü, yaptığı açıklamada, Altınova'nın 45 yıla yakın süren imar probleminin dönemlerinde çözüldüğünü anımsattı. İmar sorununu çözdükten sonra Altınova'ya şehir kimliği kazandıracak yatırımları hızlı bir şekilde yapmaya başladıklarının altını çizen Tütüncü, "Altınova'da imar yollarının açarken, bölge sakinlerine modern bir şehirde yaşama ayrıcalığını sunan sosyal tesisleri de inşa ediyoruz. Yol, medeniyettir, dedik ve 12 yıldan beri Kepez'de yeni yollar açmaya gayret ettik. Açtığımız her yol, hem mahallelerin değerini artırdı hem de şehir içi ulaşımı rahatlattı. Son 12 yılda 1000 km'nin üzerinde yol açan belediyemiz, şimdi de büyük bir heyecanla Altınova'nın yollarını açıyor. Yeni yollar hem Altınova değer kazandıracak hem de hemşehrilerimiz daha güzel bir ortamda yaşama imkanı sunacak." diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow