hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    ANALİZ EKİBİ İŞ BAŞINDA

    ANALİZ EKİBİ İŞ BAŞINDA
    expand

    Fenerbahçe, iç sahada kapanan takımlara karşı pozisyon üretmekte zorlanıyor. Ersun hoca ve analiz ekibi çok yönü ile bu maçı kafasında oynamış ve oyun şablonunu oyuncularına ezberletmiştir. Müsabakada Amilton ve Gökdeniz ise kilit 2 isim olacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    BUNDAN bir hafta önce sevgili dostum Salim Uzun beni aradı ve Hürriyet Akdeniz’de gerçekleşecek bir projenin parçası olmamı istedi. Bu konuda katkı verebilme umuduyla, projeyi memnuniyetle kabul ettiğimi belirttim.

    MUSTAFA YILMAZ BİRLEŞTİRDİ
    Her başlangıç umut doludur ve başlangıçların en yenisi de Antalyaspor’da beklenmeyen istifaların ardından gerçekleşti. Şehrimizin çok değerli ismi Sn. Mustafa Yılmaz bu süreci çok iyi yönetti ve gecesini gündüzüne katarak kentin her kesimini bir araya getirmeyi başardı. Bu hummalı çalışmaların sonucunda harika bir ekip kurdu. Buradan başta başkanımız olmak üzere, görev alan tüm arkadaşlara hayırlı ve başarılı bir dönem diliyorum. Ayrıca görevini tamamlayan başta Fikret Öztürk, Ali Şafak Öztürk ve döneminde görev alan tüm ekibine de teşekkür etmeden geçmek istemiyorum.

    ALINAN PUANLAR ÇOK ÖNEMLİ
    Yaklaşık 11lig maçında yenilgi yüzü görmeyip, dikkatleri üzerinde toplayan takımımızın, zaman zaman defansif oyunundan hoşnut olmadıklarını yazanlar ve konuşanlar çok oldu. Bunları bir nebze haklı görebilirim ancak unutulmaması gereken önemli bir konu da şu; iyi oyun kadar, alınan puanlar da son derece önemlidir. Elbette futbolun seyirlik bir durumu vardır, fakat alınan puanların hedefe ulaşmanın can damarı olduğunu da unutmamak gerekir. Bu ülkenin bilimi, futbol ile buluşturan hocası olan Ersun Yanal’ın ilk düşüncesi takım olgusu, disiplin ve güven duygusudur diye düşünüyorum. Bütün bu olguları sağlayacak olan ise alınan puanlardır. Bu nedenle geçen hafta alınan bir puan değerlidir.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KOLAY TAKIM DEĞİLİZ
    Bu hafta oynayacağımız takım Fenerbahçe ise, iç sahada kapanan takımlara karşı pozisyon üretmekte zorlanması ile dikkat çekiyor. Ersun hoca ve analiz ekibi çok yönü ile bu maçı kafasında oynamış ve oyun şablonunu oyuncularına ezberletmiştir muhakkak. Futbolun defansif yönünü başarılı şekilde uygularken, bu müsabakada özellikle Amilton ve Gökdeniz ile etkili olmaya çalışacaktır. Unutulmamalıdır ki, Antalyaspor hiçbir rakip için kolay takım değildir. İnanıyorum ki üç ihtimalin de sürpriz olmayacağı bir müsabaka olacaktır. Kaldı ki bazen en istemediğiniz ihtimalde bile, içinde bulunulan durumlardan dolayı sağduyulu olmanın önemi büyüktür. Bu arada müsabakayı Denizli bölgesinden önceden FİFA kokarttı da takmış olan deneyimli hakem Ümit Öztürk yönetecek. Temennimiz her iki takımın da hakemi ön plana çıkarıp konuşmayacağı bir maç olması.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow