hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Antalya Devlet Konservatuvarı'nda görev değişimi

    Antalya Devlet Konservatuvarında görev değişimi
    expand

    Antalya Devlet Konservatuvarı'nda görev değişimi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - ÖDÜLLÜ öğrenci ve öğretim elemanlarıyla Türkiye'nin en başarılı konservatuvarları arasında yer alan Akdeniz Üniversitesi Antalya Devlet Konservatuvarı'nda görev değişimi yaşandı. Prof. Dr. Nihan Yağışan görevini Müzik Bölümü Kompozisyon ve Orkestra Şefliği Ana Sanat Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Attila Kadri Şendil'e devretti.

    Halen Müzik Bölümü Kompozisyon ve Orkestra Şefliği Ana Sanat Dalı Başkanlığı görevini yürüten Prof. Dr. Attila Kadri Şendil, daha önce konservatuvar bünyesinde bulunan Müzik ve Bale İlköğretim Okulu Müdürlüğü, Konservatuvar Müdür Yardımcılığı görevlerini de yürütmüştü.

    Pandemi kuralları kapsamında Antalya Devlet Konservatuvarı bahçesinde yapılan devir teslim töreninde, Antalya Devlet Konservatuvarı önceki dönem Müdürü Prof. Dr. Nihan Yağışan, konservatuvar müdür yardımcıları Doç. Dr. Sonat Coşkuner ve Dr. Öğr. Üyesi Sevilay Gök Akyıldız'a çiçek takdim eden Prof. Dr. Attila Kadri Şendil, konservatuvar için yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür belgesi verdi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow