hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Antalya Kitap Fuarı'na yoğun ilgi

    Antalya Kitap Fuarına yoğun ilgi
    expand

    Antalya Kitap Fuarı'na yoğun ilgi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 10'uncusu düzenlenen Antalya Kitap Fuarı'nda Prof. Dr. Mustafa Karataş, 'Mutlu bir yuva ve aile içi iletişim' başlıklı söyleşide okurlarıyla buluştu. Başkan Muhittin Böcek de fuara katılarak hemşerileri ile sohbet etti kitabını imzaladı.

    Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin 10'uncusunu düzenlediği Antalya Kitap Fuarı devam ediyor. Cam Piramit'te söyleşi ve imza günleriyle okuyucu ve yazarları bir araya getiren fuara çocuk, genç, yaşlı tüm Antalyalılar yoğun ilgi gösteriyor. Her gün ziyaretçi akınına uğrayan fuarda okuyucular sevdikleri yazarlarla buluşup tanışma fırsatı yakalıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek de her gün fuarı ziyaret ederek, kitap coşkusuna ortak oluyor. Başkan Böcek fuarın beşinci günüde de Antalyalılarla bol bol sohbet etti fotoğraf çektirdi ve 'Ben bu kente aşığım' adlı kitabını imzaladı.

    KİTAP FUARI TEBRİĞİ

    10. Antalya Kitap Fuarı'nın 5'nci gününde Prof. Dr. Mustafa Karataş 'Mutlu bir yuva ve aile içi iletişim' konulu söyleşide okurları ile bir araya geldi. Söyleşinin ardından okurlarına kitaplarını imzalayan Prof. Dr. Mustafa Karataş 10. Kitap Fuarını değerlendirdi. Karataş, "Oku diyen bir dinin muhtesipleriyiz. Rütbelerin en yücesi ilim rütbesi bu da kitaptan okumaktan geçiyor. Kitap fuarına büyük bir ilgi gördüm. Büyükşehir Belediyemizi tebrik ediyorum ve devamını diliyorum. Kitap ve okumaya öğrenime verilen her türlü destek her türlü kıymet israf olmaz. Dünyada israf olmayacak tek bir şey varsa o da kitap ve okumaktır. Bu yüzden ne kadar gayret edilirse o kadar da geri dönüşümü vardır. İnsanlar ülkeler kılıçla fetih edilir ama kalemsiz yönetilmezler. Mutluluk huzur arıyorsak eğitimden geçiyor. Dolayısıyla eğitime katkı sağlayacak her türlü faaliyeti destekliyorum" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

     

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow