hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Antalya'da 1888 polisle Huzur Akdeniz operasyonu

    Antalyada 1888 polisle Huzur Akdeniz operasyonu
    expand

    Antalya'da 1888 polisle Huzur Akdeniz operasyonu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Emniyet Müdürlüğü, dün akşam il genelinde, "Huzur Akdeniz" uygulaması düzenledi. Helikopter destekli huzur operasyonunda aranan 75 kişi yakalandı, 21 araç trafikten men edildi, bir çalıntı araç bulundu.

    Antalya Polisi, il genelinde genel asayiş ve kamu düzeninin sağlanması, terör örgütlerinin muhtemel eylemlerinin engellenmesi, önleyici ve caydırıcı tedbirlerin alınması nedeniyle dün gece "Huzur Akdeniz" adını verdiği asayiş uygulaması düzendi. Huzur operasyonuna, Asayiş, Terörle Mücadele, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Narkotik Suçlarla Mücadele, Güvenlik, Çocuk, Trafik Denetleme, Bölge Trafik Denetleme ve Çevik Kuvvet Şube müdürlüklerinden ekipler katıldı. 1888 polis, 499 ekip, 2 helikopterin de havadan denetim yaparak destek verdiği huzur operasyonlarına, 2 deniz aracı ve 2 dedektör köpek de katıldı.

    Şehir giriş, çıkışları, sabit ve umuma açık yerler olmak üzere 371 noktada 21 bin 742 kişinin kimlik kontrolü yapıldı. Arandığı tespit edilen 75 kişi yakalanırken, 4 kişi gözaltına alındı. Trafik ekipleri de 3 bin 641 aracı kontrol etti, 93 araca 74 bin 946 lira para cezası uyguladı. Kontrolllerde 21 araç trafikten men edildi, bir çalıntı araç bulundu.

    Uygulama sırasında 2 tabanca, 8 mermi ve esrar maddesi de ele geçirildi, ayrıca TAPDK belgesi olmayan bir işyerinde bulunan 277 şişe içkiye el konuldu. Ekipler, 364 işyerini kontrol etmiş, 11 işyerine de ceza uyguladı.

    Antalya Emniyet Müdürlüğü, huzur ve güven ortamının devamının sağlanması amacıyla uygulamaların aralıklarla süreceğini açıkladı

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow