hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Antalya'da fotoğraf buluşması

    Antalyada fotoğraf buluşması
    expand

    Antalya'da fotoğraf buluşması

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da buluşan fotoğraf sevdalısı sanatçılar, en özel fotoğraf karelerini fotoğraf severler için sergiledi.

    Alpek Mimarlık ve Sanat Galerisi'nde açılan 'Benim Güzel Fotoğrafım' adlı karma fotoğraf sergisine, farklı illerden Group Exhibition üyesi 54 fotoğraf sanatçısı katıldı. Özenle seçilen fotoğraf çalışmaları beğeniye sunuldu.

    Antalya Devlet Opera ve Balesi Orkestrası sanatçılarının müzik dinletisi eşliğinde açılışı yapılan sergide, galeri işletmecisi ve fotoğraf sanatçısı Mert Erkılavuz, 'En Sevdiğiniz Fotoğraf Hangisi' sloganıyla duyurusu yapılan karma fotoğraf sergisine katılımcı ilgisinin yoğun olduğuna dikkat çekti. Erkılavuz, sözlerini şöyle sürdürdü;

    "En favori fotoğrafımızı seçmek için sadece teknik olarak başarılı veya izleyiciler tarafından çok beğeni almış olması gerekmez. Çekim sırasında yaşadıklarımız, özel hislerimiz, çekilen zamanın ayrıcalığı gibi birçok etken bazılarının öne çıkmasına sebep oluyor. İşte bu sergimizde duygularımızın peşine düştük ve biricik olanı bulmaya çalıştık. Belki yarın başka biricikler öne çıkacaktır. Hayatımız boyunca duygularımızın peşinden gidip en güzeli bulmak için elimizden geleni yapacağız. Çünkü onlar bizim güzel fotoğraflarımız. Sergideki fotoğrafların QR kodlarını akıllı telefonlarımıza okutarak fotoğrafların sesli hikâyeleri de dinleniyor."

    Farklı zamanlarda, farklı konularda özenle çekilmiş ve seçilmiş fotoğraf karelerinden oluşan 70 eserin yer aldığı uzun soluklu sergi, 2 Mart Pazartesi gününe kadar açık kalacak.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow