hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Antalya'da huzur operasyonu

    Antalyada huzur operasyonu
    expand

    Antalya'da huzur operasyonu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Semih ERSÖZLER/ANTALYA, (DHA) - TÜRKİYE Huzur ve Trafik Uygulaması kapsamında Antalya'da yapılan denetimlerde, kural ihlali yapan 707 sürücüye toplam 208 bin 158 lira ceza yazıldı.

    Antalya İl Emniyet Müdürlüğü, 'Türkiye Huzur ve Trafik Uygulaması' kapsamında Asayiş, Terörle Mücadele, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Narkotik Suçlarla Mücadele, Özel Harekat, Trafik, Bölge Trafik, İnsansız Hava Araçları, Çevik Kuvvet ve Deniz Limanı Şubeleri ve Bürolarının katılımıyla asayiş ve trafik denetimi yaptı. 534 personelin katıldığı uygulamada 3 dedektör polis köpeği de kullanıldı.

    Şüpheliler üzerinde ve araçlarda arama yapıldı, kimlik kontrolü ve plaka sorgulaması yapıldı. 5 bin 500 kişinin GBT sorgusu yapılırken, arandığı tespit edilen 3 kişi yakalandı, kayıp olduğu belirtilen bir kişi ise bulundu. 3 bin 57 aracın kontrol edildiği uygulamada, 707 sürücüye 208 bin 158 TL cezası yazılırken, 7 araç trafikten men edildi. 81 işyerini de kontrol eden ekipler, bir işyerine cezai işlem uyguladı. Emniyet ekipleri Kurban Bayramı boyunca kontrollerine devam edecek.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow