hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Antalya'da kaza: 3 yaralı

    Antalyada kaza: 3 yaralı
    expand

    Antalya'da kaza: 3 yaralı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Semih ERSÖZLER/ANTALYA,(DHA) - ANTALYA'da, İsa U. ve Ali Yüzer'in kullandığı kamyonların çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı.
    Kaza, saat 22.00 sıralarında Kepez ilçesi Güneş Mahallesi Hastane Caddesi'nde meydana geldi. İsa U.'nun kullandığı 41 V 1083 plakalı kamyon ile Ali Yüzer'in kullandığı 07 EOL 06 plakalı kamyon, kontrolsüz kavşakta çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle araçlar farklı yönlere savruldu. Ali Yüzer'in kullandığı kamyonun ön camının kırılması üzerine araçtakilerden kimliği henüz öğrenilemeyen bir kadın dışarı savrulurken, Ali Yüzer ile yanındaki bir kişi daha araçta sıkıştı. Tanker sürücüsü İsa U.'nun yara almadan kurtulduğu kazayı görenler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.
    Gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini yaptığı kadın yaralı, ambulansla Kepez Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Araçta sıkışan sürücü ve yanındaki bir kişi ise itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kurtarıldı. Yüzer ve yanındaki erkek yaralı, ambulansla hastaneye götürülerek tedaviye alındı.
    Polis ekipleri yaptığı kontrolde, İsa U.'nun ceza puanının dolması nedeniyle ehliyetine 2 ay süre ile el koydu. İsa U ifade işlemleri için polis merkezine götürüldü.
    Araçlar çekici yardımıyla kaza yerinden çekildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow