hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Antalya'da protokol bayramlaştı

    Antalyada protokol bayramlaştı
    expand

    Antalya'da protokol bayramlaştı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Mehmet ÇINAR/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Valiliğinde Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen törende, protokol üyeleri ve vatandaşlar bayramlaştı.

    Valilik makamındaki törene Vali Münir Karaloğlu, CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, İYİ Parti Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal, Garnizon Komutanı Piyade Albay Tunay Polat, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhitin Böcek, çok sayıda kamu kurum ve kuruluş amirleri, askeri erkan ve sivil toplum örgütlerinin yöneticileri katıldı.

    Bayramlaşma törenin ardından Vali Münir Karaloğlu, özellikle trafik kurallarına uyulması ve uykulu halde araç kullanılmaması uyarısında bulundu. Tatilin uzun olması nedeniyle yollardaki vatandaş sayısının arttığını belirten Karaloğlu, “Son iki gündür yollarda denetimler yapıyoruz, vatandaşımıza uyarılarda bulunuyoruz, rica ediyoruz, tekrar ediyoruz lütfen yorgun ve uykusuz araç kullanmayın. Yarım saat, bir saat geç varın ama sağ salim varın. Bayram evlerini hüzün, keder evine dönüştürmeyelim. Trafik kurallarına, yollardaki ekiplerimizin uyarılarına mutlaka vatandaşlarımız uysun. Şehirde herhangi bir sorunumuz yok. Tüm kamu kurumları şehirde bütün tedbirleri aldık ve huzur içinde bir bayram yaşıyoruz" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow