hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Antalya'da rengarenk sonbahar

    Antalyada rengarenk sonbahar
    expand

    Antalya'da rengarenk sonbahar

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) - AKDENİZ Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğretim görevlisi ve aynı zamanda AKUT Antalya Birim Sorumlusu Yılmaz Sevgül, oğulları Yağız (8) ve Yiğit (14) ile birlikte, Beydağları ve Torosların keşfedilmemiş noktalarına giderek sonbaharın renklerini fotoğrafladı.
    Dünyanın en yüksek dağlarından biri olan Everest'e tırmanarak Türk bayrağını zirveye diken Yılmaz Sevgül, iki oğluyla doğa turlarına devam ediyor. Fırsat bulduğu her anı çocukları Yağız ve Yiğit ile tırmanış etkinliği gerçekleştirerek değerlendiren Sevgül, bu kez Beydağları yaylalarını ve Toroslardaki sonbaharın izlerini fotoğrafladı. Kilometrelerce yol yürüyerek, sarının, kırmızının ve turuncunun eşsiz güzelliğini fotoğraflarına sığdıran Sevgül, doğanın kış günlerine hazırlığını resmetti.
    Dağların arasında, ormanın içinde sonbaharın gelişinin daha net görüldüğünü söyleyen Sevgül, “Güneş, gökyüzü, bulutların, denizin ve dağların ihtişamı, sonbaharın Antalya'ya yansımasının her karesini çekmeye çalıştım. İki oğlum da manzaralarıma eşlik etti. Benim fotoğraflarımın farkı, birçok kişinin gitmek isteyip de ulaşamadığı noktalarda olabilmem. Antalya'da güz kendini farklı hissettiriyor" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow