hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Antalya'nın kalbi müzikle atıyor

    Antalyanın kalbi müzikle atıyor
    expand

    Antalya'nın kalbi müzikle atıyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA)- ANTALYA Cumhuriyet Meydanı hafta sonu Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Gümüş Pena konseri ve eğlenceli gösterileriyle renklendi. Müzik Şehrin Kalbinde etkinliği kapsamında çocukların oluşturduğu çiçek korosu da izleyenlerden büyük alkış aldı.

    Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'nın 'Müzik Şehrin Kalbinde' konser ve etkinlikleri Antalyalıların büyük ilgisi ile devam ediyor. Şehir merkezine renk katan konserlerin bu haftaki konuğu sevilen müzik grubu Gümüş Pena oldu. Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşen konsere Antalyalılar ile birlikte yabancı turistler de yoğun ilgi gösterdi.

    GÜN BATIMINDA UNUTULMAZ KONSER

    Antalya'nın muhteşem gün batımı ile Anadolu rock türünde en sevilen Cem Karaca, Erkin Koray, Barış Manço, Haluk Levent rock şarkılarını seslendiren Gümüş Pena müzik severlere unutulmaz bir konser verdi. Muhteşem konserin sonunda çocukları sahneye davet ederek 'Çiçek Korosu' oluşturan grup 'Bir başkadır benim memleketim' ve 'İzmir Marşı'nı Antalyalılar ile hep bir ağızdan coşku ile söyledi. Çiçek Korosu'nun performansı konser alanını dolduran vatandaşlardan büyük alkış aldı.

    ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ

    Konserden önce çocuklar için de birbirinden eğlenceli renkli etkinlikler düzenlendi. Dev maskotlar, çizgi film karakterleri, tahta bacak ve transformers gösterileri, çocukları doyasıya eğlendirdi. Yarışmalar, animasyon, şişme balon ve yüz boyama etkinlikleri de çocuklara renkli anlar yaşattı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow