hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Antalya'nın Kalbi'nde ay yıldızlı mesaj

    Antalyanın Kalbinde ay yıldızlı mesaj
    expand

    Antalya'nın Kalbi'nde ay yıldızlı mesaj

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) - TÜRKİYE'nin en büyük dönme dolabı olan Lunapark'taki 'Heart of Antalya- Antalya'nın Kalbi'nde, sağlık çalışanlarının koronavirüse karşı 'evde kal' çağrısına mesajlı destek veriliyor. 90 metre yüksekliğindeki dolabın led ışıklarıyla Türk bayrağının simgesi ay yıldız yansıtılıyor.

    Antalya'da bulunan ve Türkiye'nin en büyük, Avrupa'nın ikinci büyük dönme dolabı 'Heart of Antalya- Antalya'nın Kalbi'nde, 7 gün 24 saat görev başında olan sağlık çalışanlarının koronavirüse karşı 'Biz senin için burada kalıyoruz, sen de bizim için lütfen evde kal' çağrısına mesajla destek veriliyor. Kırmızı ışıklandırmanın üzerine beyaz ledlerle her gece 'Evde kal Türkiye, evde kal Antalya' yazılıyor. Pınarbaşı Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda bulunan, 400 ton ağırlığındaki dönme dolabın üzerindeki yazı, Antalya'nın hemen her noktasından görülüyor ve sabahın ilk ışıklarına kadar çevreyi aydınlatıyor.

    Kayan yazılarla sağlık çalışanlarına mesajlı destek olan Lunapark yönetimi, gecenin ilerleyen saatlerinde kırmızı beyaz renkli ay yıldızla Türk bayrağını yansıtıyor.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow