hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Antalya'nın kongre potansiyeli İstanbul'dan dünyaya anlatılıyor

    Antalyanın kongre potansiyeli İstanbuldan dünyaya anlatılıyor
    expand

    Antalya'nın kongre potansiyeli İstanbul'dan dünyaya anlatılıyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Kongre Bürosu, kongre, toplantı ve etkinlik sektörünün profesyonellerini buluşturan Ace of MICE fuarında tek çatı altında ikinci kez Antalya'yı temsil ediyor.
    12 otel, havalimanı, bir havayolu şirketi ve bir tedarikçi firmayı Antalya çatısı altında buluşturan Antalya Kongre Bürosu, Ace of MICE'ta kongre turizmi için çalışmalarını sürdürüyor. Antalya Kongre Bürosu Başkan Yardımcısı Yeliz Gül Ege, “Antalya'yı gastronomisi, kültürel ve tarihi zenginliğiyle, 7'ncisi düzenlenen Ace of MICE Fuarı'nda, 300 metrekare standımızla ikinci kez tek çatı altında destinasyon olarak tanıtıyoruz. Türkiye'de düzenlenen uluslararası tek kongre fuarına Antalya olarak desteğimizi artırmak ve Antalya'nın kongre turizmi pazarında önemini vurgulamak için gerekli bir adımdı. Bu adımı atmış olmaktan dolayı mutluyuz" dedi.
    ANTALYA, SEKTÖRDEKİ BÜYÜKLÜĞÜNÜ İSPATLADI
    Yeliz Gül Ege, fuara Antalya çatısı altında katılan tüm firmalara teşekkür ederek, şöyle devam etti:
    “Fuarda bize destek olan tüm firmaların, desteklerinin karşılıksız kalmadığını yurt dışından gelen MICE profesyonelleriyle yaptıkları ikili görüşmelerle tanık oluyoruz. Bu fuarla Antalya, Türkiye'de kongre pazarında sadece İstanbul'un değil Antalya'nın da yıllardır var olduğunu gözler önüne serdi. İstanbul'da temsilimizi daha da geliştirerek sürdüreceğiz. Önümüzdeki yıllara daha iyi hazırlanmak amacıyla, 2020 yılında Antalya'nın kongre turizm potansiyeline dikkat çekecek farklı etkinlikler planlıyoruz. Bu sektörün kan kaybetmediğini çok hızlı biçimde anlatmamız gerekiyor."

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow