hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Antalya'nın rakibi Constanta

    Antalyanın rakibi Constanta
    expand

    Antalya'nın rakibi Constanta

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - CIP Travel Antalyaspor Hentbol takımı tarihinde ilk Avrupa Kupası maçına çıkmaya hazırlanıyor. Kırmızı-beyazlı ekip, ilk turda Romanya takımı Constanta ile eşleşti.
    Avrupa’nın 2 numaralı organizasyonu olan EHF kupasında mücadele edecek olan CIP Travel Antalyaspor, ilk turda Romanya takımı Constanta ile eşleşti. Kırmızı-beyazlı takım ilk maçını bu hafta pazar günü saat 17.00'de sahasında oynayacak. Rövanş maçı ise bir hafta sonra deplasmanda olacak.
    Süleyman Evcilmen Salonu’nda yapılacak karşılaşma öncesi CIP Travel Antalyaspor Hentbol Şube Sorumlusu Hakan İrban yaptığı açıklama, "Oldukça zor bir kura çektik. Rakibin bir oyuncusunun maliyeti neredeyse bizim tüm takımdaki oyuncuların maliyetine eş değer. Romanya temsilcisi kupanın favorilerinden. Ancak biz Antalyaspor'uz diyoruz. Geçen sene nasıl zoru başardıysak yine rakibimiz karşısında da pes etmeyeceğiz ve zoru başarmak için elimizden geleni yapacağız. Tarihimizde ilk kez oynayacağımız Avrupa kupası maçına taraftarlarımızı bekliyoruz. Bu onuru ve gururu hep birlikte yaşayalım" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow