hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Antalyaspor Avrupa yolunda

    Antalyaspor Avrupa yolunda
    expand

    Antalyaspor Avrupa yolunda

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - ERKEKLER Hentbol Süper Lig'de mücadele eden CIP Travel Antalyaspor Erkek Hentbol Takımı, Maliye Milli Piyango'yu 30- 26 kazandı.

    CIP Travel Antalyaspor Erkek Hentbol Takımı Antrenörü Fatih Işık, ligde 4 maçları kaldığını belirterek, hedeflerinin hepsini kazanmak olduğunu söyledi. Geçen hafta Maliye Milli Piyango ile karşılaştıklarını kaydeden Işık, maçı 30- 26 kazandıklarını söyledi. Milli Piyango takımının 9'uncu sırada bulunduğunu, deneyimli oyuncularla takviye edilen genç bir takım olduğunu belirten Fatih Işık, “Ankara deplasmanında zorlu bir maç oynadık. Sahada maçın başından sonuna kadar iyi mücadele eden bir Antalyaspor vardı. 30-26 kazandık ve galibiyeti sonuna kadar hak ettiğimizi düşünüyorum" dedi.

    İLK MAÇ 28 NİSAN'DA

    Artık ligin son haftalarına girildiğini, her puanın ve her galibiyetin son derece önemli olduğunun altını çizen CIP Travel Antalyaspor Antrenörü Fatih Işık, “Oyuncularımı göstermiş oldukları mücadele ve özveri nedeniyle kutlamak istiyorum. A Milli takımımızın Avrupa Şampiyonası eleme maçlarından ötürü 28 Nisan'a kadar maçımız yok. Bu uzun arada oyuncularımızdan hem mental hem de fiziksel olarak dinlenmelerini istedik. Adım adım hedefe doğru ilerliyoruz. Kalan 4 maçımızı da kazanarak Antalyaspor hentbol tarihinde bir ilki gerçekleştirip Avrupa kupalarına adımızı yazdırmak istiyoruz" dedi.

    CIP Travel Antalyaspor'un kalan 4 maçı ise şöyle:

    28 Nisan Pazar CIP Travel Antalyaspor - MYK Hentbol SK

    4 Mayıs Cumartesi Karşıyaka Belediyesi - CIP Travel Antalyaspor

    12 Mayıs Pazar CIP Travel Antalyaspor - Adıyaman Belediyesi

    19 Mayıs Pazar Nilüfer Belediyesi - CIP Travel Antalyaspor

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow