hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Antalyaspor, başarı çıtasını yükseltmeyi hedefliyor

    Antalyaspor, başarı çıtasını yükseltmeyi hedefliyor
    expand

    Antalyaspor, başarı çıtasını yükseltmeyi hedefliyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Tolga YILDIRIM/ANTALYA, (DHA) - SÜPER Lig'de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fraport TAV Antalyaspor'da teknik direktör Tamer Tuna, takımının maçlarda seyir zevki yüksek futbol oynayarak, geçen sezonun ikinci devresinde yakaladıkları başarı ve puan ortalamasını daha da yukarı taşımayı hedefliyor.
    Süper Lig'de yeni sezon hazırlıklarına devam eden Fraport TAV Antalyaspor, ikinci etap kamp çalışmalarına başlayacak. Afyonkarahisar kampının ardından 2 gün izin yapan kırmızı beyazlılar, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde bir araya gelip kampa girecek. Koronavirüs testinin ardından kırmızı beyazlılar, bu akşam ilk antrenmanını yapacak. Fraport TAV Antalyaspor'un tesislerde yapacağı kampta, sakatlığı nedeniyle Lukas Podolski ile Serdar Gürler yer almayacak.
    Geçen sezon ligin ikinci devresinde yakaladığı çıkışla 11 maç kaybetmeme serisi elde edip adından sıkça söz ettiren Fraport TAV Antalyaspor, kadrosundaki 8 oyuncuyla yollarını ayırdı. Serdar Gürler, Dever Orgill, Gökdeniz Bayrakdar'ı kadrosuna dahil eden kırmızı beyazlılarda teknik direktör Tamer Tuna, geçen sezon oynanan futbolu geliştirmek istediklerini vurguladı. Transfer çalışmalarında orta saha, stoper ve kanat ya da hücum oynayan futbolcuyu kadroya dahil etmeyi planlayan kırmızı beyazlılar, Süper Lig'de her zaman Avrupa kupalarına katılabilen bir takım oluşturmayı hedefliyor.
    Teknik direktör Tamer Tuna, kamptaki antrenmanlarda futbolcularından topa sahip olmalarını ve rakibe sürekli baskı uygulamalarını istedi. Geçen sezon ikinci yarıdaki başarı ve puan ortalamasını yeni sezonda daha yukarıya çıkarmayı hedefleyen teknik direktör Tamer Tuna, oyunu daha da geliştirerek, taraftara seyir zevki yüksek futbol izletmeyi istiyor.

    FOTOĞARFLI


     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow