hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Antalyaspor basın sözcüsü Başkan: Gün birlik olma günü

    Antalyaspor basın sözcüsü Başkan: Gün birlik olma günü
    expand

    Antalyaspor basın sözcüsü Başkan: Gün birlik olma günü

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Adem AKALAN/ANTALYA, (DHA) - SPOR Toto Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor basın sözcüsü Adnan Başkan, taraftara destek çağrısında bulundu. Başkan, pazar günü oynanacak Gaziantep FK maçıyla lige yeniden bir başlangıç yapacaklarını ve birlik olmaları gerektiğini vurguladı.

    Süper ligin 23'üncü haftasında sahasında güneydoğu temsilcisi Gaziantep FK ile karşılaşacak olan Fraport TAV Antalyaspor, bugün akşam saatlerinde yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak. Maç oncesi bir açıklamada bulunan basın sözcüsü Adnan Başkan, taraftara destek çağrısında bulundu. Başkan, taraftarı pazar günü oynanacak maça davet ederek, birlik olmaları gerektiğine dikkat çekti.

    'LİGE YENİDEN BAŞLAYACAĞIZ'

    Pazar günü oynanacak macla lige yeniden bir başlangıç yapacaklarını belirten Antalyaspor Basın Sözcüsü Adnan Başkan, "Bugün takımımızın içinde bulunduğu durum ve sıralamadaki yerimiz asla kadro kalitemizin karşılığı olamaz. Başkanımızın ve biz Yönetim Kurulu üyelerinin olağanüstü çabası da karşılığını bulmuş değil. Fakat futbolda geçmişe takılıp kalırsak gelecek adına olumlu bir adım atmamız mümkün değil. O yüzden geride kalan haftalarda aldığımız yenilgilerin yanı sıra galibiyetleri de unutacağız. Biz Pazar gününden itibaren lige yeniden başlayacağız. Asla pes etmeye niyeti olmayan bir yönetimimiz, son derece çalışkan bir teknik ekibimiz, karakterli oyuncularımız var. Yeni transferlerimiz de takımımıza katkı sağlayacaktır" dedi.

    'GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜ'

    En kısa sürede tehlikeli bölgeden uzaklaşacaklarını dile getiren Başkan, şunları kaydetti:

    "Taraftarımız emin olsun, en kısa sürede tehlikeli bölgeden uzaklaşacağız. Nasıl bu kadar emin olabiliyorsun derseniz, ben yönetime, teknik ekibe ve futbolculara inanıyorum. Ancak zincirin en güvendiğim halkası cefakar taraftarımız. Taraftarımızın geçmişte nasıl maç kazandırdığını, takımımızı nasıl ligde tuttuğunu en iyi bilenlerdenim. Bugün için üzgünler, kızgınlar, küskünler ve haklılar. Onlar da bizim kadar hayal kırıklığı yaşıyorlar. Bunu anlıyorum ama onlar olmadan başarıyı yakalayamayacağımızı da biliyorum. Gün birlik olma günü. Gün  kırgınlıkları, dargınlıkları unutma günü. Gün tek yürek, tek yumruk olma günü. Taraftarımızın yanımızda olduğu her maçı kazandığınımızı görüyoruz. Neden yine olmasın. Haydi, sen yoksan bir eksiğiz. Herkesi pazar günü saat 16.00'da stadımıza bekliyoruz."

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow