hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Antalyaspor genel kurulu, 23 Şubat'a ertelendi

    Antalyaspor genel kurulu, 23 Şubata ertelendi
    expand

    Antalyaspor genel kurulu, 23 Şubat'a ertelendi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Tolga YILDIRIM/ANTALYA, (DHA) - FRAPORT TAV Antalyaspor'un yarın yapılması planlanan genel kurulu, başkan adayı çıkmaması üzerine 23 Şubat'a ertelendi. 
    Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor'da Ali Şafak Öztürk'ün görevinden ayrılmasınım ardından yönetim kurulu üyeleri Emin Hesapçıoğlu başkanlığında kulüp yönetimine devam etti. Daha önce 9 Şubat'ta yapılması planlanan genel kurulun, yazılı açıklama ile 23 Şubat'ta ertelendiği duyuruldu. 
    Antalyaspor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Emin Kemal Hesapçıoğlu'nun açıklamasında şu ifadeler yer aldı:
    "Antalyaspor A.Ş. olarak, 19 Ocak 2021 tarihinden bu yana Antalyaspor Kulübü Derneği ve Antalyaspor Vakfı önderliğinde başkan adayı ve yeni oluşacak yönetim kurulu ile ilgili uzlaşı çağrıları yapmaya devam ettik. Bu süre içerisinde yaptığımız tüm görüşme ve çağrılara rağmen şehrimizden yeni başkan adayı ve oluşturacağı yönetim kuruluyla ilgili beklentimiz maalesef gerçekleşmedi. Antalyaspor A.Ş. Yönetim Kurulu olarak 9 Şubat 2021 Salı günü gerçekleştirmeyi planlayıp duyurduğumuz genel kurulun tek gündem maddesinin başkan ve yönetim kurulu seçimi olması nedeniyle, birleşimin ileri bir tarihe ertelenmesine karar verdik. Antalyaspor A.Ş. Yönetim Kurulu’nun en doğru isimlerden oluşması adına gerekli süreyi sağlamak amacıyla genel kurulumuzun 23 Şubat Salı günü yapılmasına karar vermiş bulunuyoruz."
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow