hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Antalyaspor geriye düştüğü maçları kazanamıyor, öne geçtiği maçları da kaybetmiyor

    Antalyaspor geriye düştüğü maçları kazanamıyor, öne geçtiği maçları da kaybetmiyor
    expand

    Antalyaspor geriye düştüğü maçları kazanamıyor, öne geçtiği maçları da kaybetmiyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Adem AKALAN/ANTALYA, (DHA) - SÜPER Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor, ligde oynadığı maçlarda geriye düştüğü maçları kazanamazken, öne geçtiği maçları da kaybetmiyor. Kırmızı beyazlı takım oynanan maçlar içerisinde bir tek Fatih Karagümrük karşısında geriye düştükten sonra mücadeleyi 3-1 kazanmayı başardı.

    Süper Lig'de son 8 maçını kaybetmeyen ve yükselişini sürdüren Fraport TAV Antalyaspor, ligde oynadığı 23 maçta geriye düştüğü maçları kazamıyor. Süper Lig'de 7 galibiyet, 10 beraberlik ve 6 yenilgiyle 31 puan toplayan Akdeniz ekibi Antalyaspor, son 8 haftada 14 puanın sahibi olurken, Türkiye Kupası'nda da yarı finale yükselmeyi başardı.

    KAYBETTİĞİ MAÇLARDA ÖNE GEÇEMEDİ

    Kırmızı beyazlı takım ligde yenilgi aldığı 6 maçta hiçbir şekilde öne geçmeyi başaramazken, sezonun ilk yarısında oynanan BTC Türk Yeni Malatyaspor'a 1-0, Medipol Başakşehir'e 5-1, Fenerbahçe'ye 2-1, Aytemiz Alanyaspor'a 2-0, Çaykur Rizespor'a 2-1 ve Atakaş Hatayaspor'a 6-0 kaybetti.

    GERİYE DÜŞTÜĞÜ MAÇLARI KAZANAMADI

    Kırmızı beyazlı takım Antalyaspor, yenildiği maçların dışında ligde geriye düştüğü Kasımpaşa, BB Erzurumspor ve sezonun ilk yarısında oynanan Yukatel Denizlispor maçlarını beraberlikle tamamladı. Akdeniz ekibi, Kasımpaşa maçında 2-0 geriye düştükten sonra skoru 2-2'ye, 1-0 yenik duruma düştüğü BB Erzusumspor mücadelesinde 2-1'lik skoru yakalamasına rağmen sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldı. Antalyaspor, sezonun ilk devresinde oynanan Yukatel Denizlispor maçında da 1-0 geriye düşmesine rağmen Gökdeniz Bayrakdar'ın attığı golle mücadeleyi 1-1 beraberlikle tamamladı.

    GERİDEN BİR TEK KARAGÜMRÜK MAÇINI KAZANDI

    Süper Lig'in son 8 haftasında yenilgi yüzü görmeyen ve ligin namağlup serisi en uzun takım konumunda bulunan Fraport TAV Antalyaspor, ligde oynadığı 23 maç içerisinde bir tek evinde oynadığı Fatih Karagümrük maçında geriye düşmesine rağmen galip gelme başarısını gösterdi. Kırmızı beyazlı takım ligin 17'nci haftasında Antalya'da oynanan maçta Balkovec'in attığı golle geriye düşmesine rağmen Hakan Özmert, Gökdeniz Bayrakdar ve Eren Albayrak'ın attığı gollerle 3-1 galip geldi.

    ÖNE GEÇTİĞİ MAÇLARI KAYBETMEDİ

    Fraport TAV Antalyaspor, ligde oynadığı maçlar içerisinde öne geçtiği maçları kaybetmedi. Akdeniz ekibi, sezonun ilk devresindeki Gençlerbirliği, Yukatel Denizlispor, MKE Ankaragücü, HK Kayserispor, Göztepe ve sezonun ikinci devresinde oynanan Gençlerbirliği maçlarını öne geçerek kazanmayı başardı. Akdeniz ekibi ilk yarıda oynadığı Beşiktaş, Gaziantep FK, Trabzonspor ve sezonun ikinci devresinde oynanan Beşiktaş maçlarında öne geçmesine rağmen sahadan 1-1'lik skorlarla ayrılarak maçlarını kaybetmedi.

    3 MAÇ GOLSÜZ SONA ERDİ

    Kırmızı beyazlıların ligde üç mücadelesi golsüz sona erdi. Antalyaspor, DG Sivasspor, Galatasaray ve İH Konyaspor ile oynadığı maçlar başladığı gibi sona erdi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow