hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Antalyaspor ile Trabzonspor'un 48'inci randevusu

    Antalyaspor ile Trabzonsporun 48inci randevusu
    expand

    Antalyaspor ile Trabzonspor'un 48'inci randevusu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Tolga YILDIRIM/ANTALYA, (DHA) - FRAPORT TAV Antalyaspor, yarın deplasmanda Trabzonspor ile Süper Lig'de 48'inci maçını oynayacak. Karşılaşmada puan hedefleyen kırmızı beyazlılarda Lukas Podolski, sakatlığı nedeniyle sezonun kalan maçlarında yer alamayacak.

    Fraport TAV Antalyaspor ile Trabzonspor, lig ve kupa olmak üzere bugüne kadar 66 maçta karşılaştı. Bu karşılaşmalarda Trabzonspor 39, Fraport TAV Antalyaspor ise 13 galibiyet aldı. 14 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. İki takım yarın Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde Süper Lig'deki 48'nci maçını oynayacak. Bu karşılaşmalarda da Trabzonspor'un 29, Antalyaspor'un ise 8 galibiyeti var. Süper Lig müsabakalarında bordo mavili takım 87 gol atarken, kırmızı beyazlılar ise 45 golle karşılık verdi.

    Antalyaspor, Trabzon deplasmanında oynadığı 23 maçta 15 mağlubiyet, 6 beraberlik 2 galibiyet aldı. Kırmızı beyazlılar bu maçlarda 18 gol attı, kalesinde ise 50 gol gördü. İki takım arasındaki maçlarda en farklı skorlu galibiyeti Antalyaspor, 2015-2016 sezonunda sahasında 7-0'lık sonuçla elde etti. Trabzonspor, bu karşılaşmada tarihinin en farklı skorlu yenilgilerinden birini aldı. Antalyaspor, Trabzonspor'a karşı 7-0 galibiyetinin ardından oynadığı 6 maçın 5'inde rakibine yenildi, birinde ise berabere kaldı.

    PODOLSKİ SEZONU KAPATTI

    Fraport TAV Antalyaspor'da Lukas Podolski sağ uyluk arka adalesinde Grade 2C yırtık tespit edilmesinden dolayı Trabzonspor karşılaşmasında forma giyemeyecek. Fraport TAV Antalyaspor'da Podolski'nin yanı sıra sakatlığı nedeniyle Fredy'de Trabzon deplasmanı kampında yer almayacak. Kırmızı beyazlılarda, devre arasında ameliyat olduktan sonra tedavisi devam eden Bahadır ile 3-4 hafta oynayamayacağı belirlenen Podolski sezonu kapattı. Kırmızı beyazlılarda Hakan Özmert ile Japovic kart cezasından dolayı Trabzon deplasmanında forma giyemeyecek. Fraport TAV Antalyaspor'da Sinan ve Ersan'ın oynayıp oynamayacağı yarın yapılacak son kontrollerin ardından belli olacak.

    FOTOĞRAFLI

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow