hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Antalyaspor taktik çalıştı

    Antalyaspor taktik çalıştı
    expand

    Antalyaspor taktik çalıştı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Tolga YILDIRIM/ANTALYA, (DHA) - FRAPORT TAV Antalyaspor'un pazar günü oynayacağı Antalya derbisi olarak adlandırılan Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasının hazırlıklarını teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde günde iki antrenman yaparak hazırlanıyor.
    Süper Lig'in 9'uncu haftasında Fraport TAV Antalyaspor, pazar günü sahasında Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak. Süper Lig'de Antalya'yı temsil eden iki takımın karşılaşması Antalya Stadyumu'nda 19.00'da oynanacak. Maçı Özgür Yankaya yönetecek. Antalya derbisi olarak adlandırılan karşılaşmada iki takım da sahaya galibiyet için çıkacak. Fraport TAV Antalyaspor yeni teknik direktörü Ersun Yanal yönetimindeki ligdeki ilk karşılaşmasında 5 haftalık galibiyet özlemine son vermeyi istiyor. Aytemiz Alanyaspor'da puan cetvelinde liderliğini sürdürmeyi hedefliyor.
    Fraport TAV Antalyaspor sahasındaki Aytemiz Alanyaspor karşılaşması hazırlıklarına günde iki antrenmanla devam ediyor. Sabah kuvvet ve dayanıklılık çalışan kırmızı beyazlılar, akşam antrenmanında da taktik çalışması gerçekleştirdi. Teknik direktör Ersun Yanal yönetimindeki antrenmanda kırmızı beyazlılar Aytemiz Alanyaspor maçının taktik provasını yaptı. Antrenmanı izleyen Fraport TAV Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, teknik direktör Ersun Yanal ile kısa süre sohbet etti. Fraport TAV Antalyaspor'da Jahovic kart cezası, Serdar Gürler, Drole, Doğukan Sinik, Bahadır Öztürk, Ufuk Akyol ile Fredy sakatlığından dolayı forma giyemeyecek.
    Antalya derbisinde iki takım pazar günü 14'üncü defa karşı karşıya gelecek.  İki takım daha önce 8'i Süper Lig, 2'si 1. Lig, 3'ü de Türkiye Kupası olmak üzere 13 maç oynadı. İki takımın Süper Lig'deki 8 karşılaşması Aytemiz Alanyaspor'un 2, Fraport TAV Antalyaspor'un 5 galibiyeti ile sonuçlandı. Aynı kentin iki takımı bir maçta da berabere kaldı.

    FOTOĞRAFLI


     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow