hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Antalyaspor'da 7 futbolcuyla yollar ayrılıyor

    Antalyasporda 7 futbolcuyla yollar ayrılıyor
    expand

    Antalyaspor'da 7 futbolcuyla yollar ayrılıyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Tolga YILDIRIM/ANTALYA, (DHA) - FRAPORT TAV Antalyaspor'da sözleşmesi sona eren Sinan Gümüş, Charles, N'dinga, Chico, Celustka, Salih Dursun ve Yekta Kurtuluş ile yollar ayrılıyor.

    Süper Lig'i 9'uncu sırada tamamlayan Fraport TAV Antalyaspor, gelecek sezonun kadro yapılanmasına başladı. Teknik direktör Tamer Tuna yönetimindeki kırmızı beyazlılarda sözleşmesi sona eren futbolcuların çoğunluğuyla yollar ayrılacak. Fredy ile yeni sözleşme imzalayacak kırmızı beyazlılarda, Hakan Özmert ise kontratında yer alan sezonda 20 maç oynaması halinde 1 yıl uzatma opsiyonunu kullanıp, gelecek sezonda takımda forma giyecek.

    Sözleşmesi sona eren futbolculardan kırmızı beyazlılarda kiralık olarak forma giyen Sinan Gümüş'ün yüksek maliyeti nedeniyle gelecek sezon takımda yer almaması bekleniyor. Fraport TAV Antalyaspor'da sözleşmesi sona eren Charles, N'dinga, Chico, Celustka, Salih Dursun, Yekta Kurtuluş ile yeni sözleşme imzalanmayacak.

    Fraport TAV Antalyaspor'un kiralık olarak başka kulüplerde forma giyen futbolcuları Diego, Harun Kavaklıdere ile Drole takıma geri dönecek. Teknik direktör Tamer Tuna ve yönetimin yapacağı görüşme sonrası futbolcuların performansına gelecek sezon takımda kalıp kalmayacağı belirlenecek.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow