hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Antalyaspor'da Amilton ilk kez gol sevinci yaşadı

    Antalyasporda Amilton ilk kez gol sevinci yaşadı
    expand

    Antalyaspor'da Amilton ilk kez gol sevinci yaşadı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Adem AKALAN/ANTALYA, (DHA) - FRAPORT TAV Antalyaspor'un, Brezilyalı başarılı orta saha oyuncusu Amilton, HES Kablo Kayserispor maçında bu sezon ilk kez gol sevinci yaşadı. 31 yaşındaki kanat oyuncusu 3 asistle takımın en fazla asist yapan oyuncusu konumunda bulunuyor.

    Fraport TAV Antalyaspor, Süper Lig'in 13'üncü haftasının kapanış maçında sahasında HES Kablo Kayserispor'u Amilton ve Fredy'nin golleriyle 2-0 mağlup etti. Kırmızı beyazlılar bu galibiyetle puanını 17'ye yükselterek haftayı 12'inci sırada tamamladı.

    'AMİLTON BU SEZON İLK KEZ GOL SEVİNCİ YAŞADI'

    Akdeniz ekibi Antalyaspor'da Kayserispor maçında gol atma başarısı elde eden Brezilyalı orta saha oyuncusu Amilton ise bu sezon ilk kez gol sevinci yaşadı. Amilton, yaptığı 3 asistle de takımının en fazla asist yapan oyuncusu konumunda bulunuyor. Tecrübeli oyuncu Gençlerbirliği, Gaziantep FK ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçlarında asist yaptı. Amilton, 5-1 kaybedilen Medipol Başakşehir maçında ise kırmızı kart görerek 2 hafta takımını yalnız bıraktı.

    '11 MAÇ 898 DAKİKA SAHADA KALDI'

    Fraport TAV Antalyaspor'un başarılı sol kanat oyuncusu bu sezon 11 Süper Lig maçında takımı adına sahada yer aldı. Amilton, 11 maçta 898 dakika sahada kalarak Kudryashov, Boffin, Nuri Şahin ve Veysel Sarı'dan sonra en çok sahada kalan oyuncu oldu. Brezilyalı oyuncu, bu sezon 1 Türkiye Kupası maçında da 22 dakika sahada kalma başarısı gösterdi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow