hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Antalyaspor'da galibiyet hasreti plakaya yükseldi

    Antalyasporda galibiyet hasreti plakaya yükseldi
    expand

    Antalyaspor'da galibiyet hasreti plakaya yükseldi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Adem AKALAN/ANTALYA, (DHA)- SPOR Toto Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor galibiyete hasret kaldı. Kırmızı beyazlı ekibin galibiyet hasreti plaka kodu olan 7 haftaya yükselirken, ABD'li forvet oyuncusu Wright ise 125 gün sonra gol atma başarısı elde etti.

    Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 22'nci haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşan ve sahadan 2-1 yenilgi ile ayrılan Fraport TAV Antalyaspor'un galibiyet hasreti 7 haftaya çıktı. Çaykur Rizespor ile oynadığı maç çarşamba günü yoğun kar yağışı nedeniyle 22'nci dakikada ertelenirken, perşembe günü kaldığı yerden devam etti. Kırmızı beyazlı ekip öne geçtiği mücadeleyi 2-1 kaybetti. Akdeniz temsilcisi bu sezon deplasmanda oynadığı son 6 maçta sahadan yenilgiyle ayrıldı.

    GALİBİYET HASRETİ 7 HAFTA OLDU

    Antalyaspor, ligde en son galibiyetini 16'ncı haftada sahasında lig lideri Trabzonspor ile oynadığı maçta elde etti. Kırmızı beyazlı ekip, bordo mavili ekibi 2-1 yendikten sonra oynadığı 6 maçta 2 beraberlik ve 4 yenilgi aldı. Antalyaspor, Kasımpaşa ve Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalırken, Konyaspor'a 1-0, Galatasaray'a 2-0, Göztepe'ye 4-0 ve bu hafta oynadığı Çaykur Rizespor'a 2-1 yenildi. Antalyaspor, son 6 haftada hanesine sadece 2 puan yazdırabildi.

    DEPLASMANDA SON 6 MAÇI KAYBETTİ

    Akrepler, bu sezon deplasmanda oynadığı maçlarda da istediği sonuçları alamadı. Kırmızı beyazlı ekip şu ana kadar oynadığı 11 deplasman maçında sadece 1 galibiyet elde ederken, 2 beraberlik ve 8 yenilgi aldı. Antalyaspor deplasmanda tek galibiyetini sezon ilk devresinde oynadığı GZT Giresunspor karşısında elde etti. Bu sezon dış sahada sadece 5 puan kazanabilen Antalyaspor, son 6 deplasmanında Hatayspor'a 3-1, Kayserispor'a 2-0, Konyaspor'a 1-0, Galatasaray'a 2-0, Göztepe'ye 4-0 ve Çaykur Rizespor'a da 2-1 yenildi.

    WRİGHT 125 GÜN SONRA GOLLE TANIŞTI

    Fraport TAV Antalyaspor'un sezon başında takıma kazandırılan ABD'li oyuncusu Haji Wright, ligde 125 gün sonra golle tanıştı. Wright, 5'inci hafta oynanan ve 3-2 kaybedilen Beşiktaş maçından sonra Çaykur Rizespor maçında gol atmayı başardı. Bu sezon Antalyaspor ile ligde toplamda 5 gole ulaşan ABD'li oyuncu, attığı gollerin 4'ünü Çaykur Rizespor ağlarına yolladı. Wright, Rizespor ile sezonun ilk yarısında oynanan ve 3-2 kazanılan maçta takımının tüm gollerine imza atma başarısı göstermişti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow