hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Antalyaspor'da gözler lige çevrildi

    Antalyasporda gözler lige çevrildi
    expand

    Antalyaspor'da gözler lige çevrildi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Adem AKALAN/ANTALYA, (DHA)- ZİRAAT Türkiye Kupası çeyrek final maçında deplasmanda Trabzonspor'a yenilen Fraport TAV Antalyaspor'da gözler hafta sonu ligde oynanacak Demir Grup Sivasspor maçına çevrildi. Kırmızı beyazlılar sahasında Sivasspor'u yenerek iç sahada yenilmezlik serisini 8'e çıkarmayı hedefliyor.

    Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında deplasmanda Trabzonspor'a Edin Visca ve Berat Özdemir'in golleriyle 2-0 mağlup olarak elenen Fraport TAV Antalyaspor, ligin 28'inci haftasında sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı. Kırmızı beyazlılar futbol sorumlusu Nuri Şahin gözetiminde Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde, Demir Grup Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün saat 16.00'da yapacağı çalışmayla sürdürecek. Antalyaspor'da Sivasspor maçı öncesi sakatlığı bulunan 2 oyuncu antrenmanlarda yer almayacak.

    İÇ SAHA SERİSİNİ 8'E ÇIKARMAYI HEDEFLİYOR

    Fraport TAV Antalyaspor, sahasında Demir Grup Sivasspor'dan puan ya da puanlar alarak sahasındaki yenilmezlik serisini 8 haftaya çıkarmayı hedefliyor. Kırmızı beyazlı ekip, sahasında oynadığı son 7 haftada 4 galibiyet ve 3 beraberlikle yeşil zeminden ayrılarak 15 puanı hanesine yazdırdı. Antalyaspor, Altay, Aytemiz Alanyaspor, Trabzonspor ve VavaCars Fatih Karagümrük'ü mağlup ederken, Kasımpaşa, Fenerbahçe ve Gaziantep FK ile de berabere kaldı.

    SAHASINDA 22 PUAN KAZANDI

    Ligde 27 hafta sonunda 32 puanla 14'üncü sırada bulunan Fraport TAV Antalyaspor, bu puanların 22'sini iç sahada, 10'unu ise deplasmanda oynanan maçlarda topladı. Akrepler, bu sezon sahasında oynadığı 13 maçta 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 yenilgi elde etti. Antalyaspor, sahasında oynadığı maçlarda rakiplerine 20 gol atarken, kalesinde ise 13 gole engel olamadı.

    Fraport TAV Antalyaspor ile Demir Grup Sivasspor arasındaki mücadele pazar günü saat 19.00'da Antalya Stadyumu'nda oynanacak.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow