hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Antalyaspor'da milli başarı

    Antalyasporda milli başarı
    expand

    Antalyaspor'da milli başarı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Tolga YLDIRIM/ANTALYA, (DHA) - FRAPORT TAV Antalyaspor'da Bünyamin Balcı Ümit Milli Takım, Gökdeniz Bayrakdar U19 Milli Takım, Fedor Kudriashov Rusya Milli Takım, Fredy Ribeiro da Angola Milli Takımı'nın kampına katıldı.

    Süper Lig'in 4'üncü haftasında Yeni Malatyaspor'a yenilen Fraport TAV Antalyaspor, deplasmanda mağlup olmanın üzüntüsünü yaşıyor. Kırmızı beyazlıların Yeni Malatyaspor mağlubiyetiyle 9 dış saha maçı ve 7 lig karşılaşmasında yenilmeme serisi sona erdi. Fraport TAV Antalyaspor, 4'üncü haftayı 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 7 puanla tamamladı. Milli maç nedeniyle lige verilen arada Malatya deplasmanı sonrası izne çıkan kırmızı beyazlılar, çarşamba günü antrenmana başlayacak.

    Fraport TAV Antalyaspor, çarşamba gününden itibaren yapacağı antrenmanlarla 18 Ekim'de oynanacak Gaziantep Futbol Kulübü maçına hazırlanacak. Kırmızı beyazlılarda 4 futbolcu milli takım kampı nedeniyle takımdan ayrı olacak. Fraport TAV Antalyaspor'un genç futbolcuları Bünyamin Balcı, Ümit Milli Takımının 13 Ekim 2020 Salı günü İngiltere U21 Milli Takımı ile oynayacağı 2021 U21 Avrupa Şampiyonası Grup Eleme maçının aday kadrosuna, Gökdeniz Bayrakdar da U19 Milli Takımının 12-13 Ekim'de Antalya'da Bulgaristan ile oynayacağı hazırlık maçlarının aday kadrosuna çağrıldı. Fraport TAV Antalyaspor'da başarılı defans oyuncusu Fedor Kudriashov, Rusya Milli Takımı'nın Türkiye ve Macaristan ile oynayacağı Uluslar Ligi maçları, Fredy Ribeiro da Angola Milli Takımı'nın oynayacağı hazırlık maçları için aday kadroya davet edildi. Doğukan Sinik ise kart cezası nedeniyle U21 Milli Takım kadrosunda yer almadı.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow