hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Antalyaspor'da milli gurur

    Antalyasporda milli gurur
    expand

    Antalyaspor'da milli gurur

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Tolga YILDIRIM/ANTALYA, (DHA) - FRAPORT TAV Antalyaspor forması giyen Fedor Kudriashov, Rusya Milli Takımı'nın 3 Eylül'de Sırbistan, 6 Eylül'de de Macaristan ile oynayacağı UEFA Uluslar Ligi maçlarının kadrosuna davet edildi. Kırmızı beyazlılarda Doğukan Sinik ile Bünyamin Balcı da Ümit Milli Takımı'nın aday kadrosunda yer aldı.
    Süper Lig'de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fraport TAV Antalyaspor, 31 Ağustos'ta başlayacak The Land Of Legends Cup'ta mücadele edecek. Turnuvada  Fraport TAV Antalyaspor, Fenerbahçe, Beşiktaş, Demir Grup Sivasspor yer alacak. Kırmızı beyazlılar ilk maçında Ülker Stadyumu'nda 31 Ağustos'ta Fenerbahçe ile karşılaşacak. Turnuvanın üçüncülük maçı 4 Eylül, finali de 5 Eylül'de oynanacak. Turnuvada tedavisi devam eden Podolski ile Serdar Gürler, Bahadır Öztürk kadroda yer almayacak. Nuri Şahin'in turnuva müsabakalarında kırmızı beyazlı formayı giymesi bekleniyor.
    Fraport TAV Antalyaspor'da milli takıma davet edilen futbolcular da turnuvada yer almayacak. Ümit Milli Takımı 4 Eylül 2020 Cuma günü Andorra U21 Milli Takımı ile İstanbul'da oynayacağı 2021 U21 Avrupa Şampiyonası Grup Eleme maçının aday kadrosunda Fraport TAV Antalyaspor forması giyen Doğukan Sinik ve Bünyamin Balcı davet edildi. Kırmızı beyazlılarda Fedor Kudriashov da Rusya Milli Takımı'nın 3 Eylül'de Sırbistan, 6 Eylül'de de Macaristan ile oynayacağı UEFA Uluslar Ligi maçlarının kadrosuna çağrıldı.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow