hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Antalyaspor'da MKE Ankaragücü hazırlığı

    Antalyasporda MKE Ankaragücü hazırlığı
    expand

    Antalyaspor'da MKE Ankaragücü hazırlığı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Tolga YILDIRIM/ANTALYA, (DHA) - FRAPORT TAV Antalyaspor, pazar günü sahasında oynayacağı MKE Ankaragücü karşılaşması hazırlıklarına teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde yaptığı taktik çalışmayla devam etti.
    Fraport TAV Antalyaspor, Süper Lig'in 11. haftasında sahasında MKE Ankaragücü'nü ağırlayacak. Karşılaşma pazar günü saat 16.00'da Antalya Stadyumu'nda oynanacak. Kırmızı beyazlılar, MKE Ankaragücü maçı hazırlıklarına Atilla Vehli Konuk Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla devam etti. Teknik direktör Ersun Yanal yönetimindeki antrenmanda futbolcular, taktik çalıştı. Ligde son 7 maçında galibiyet elde edemeyen Fraport TAV Antalyaspor, MKE Ankaragücü maçını kazanıp, 3 puan hasretine son vermek istiyor. Fraport Antalyaspor'un MKE Ankaragücü karşılaşmasında Naldo kart cezası, Serdar Gürler, Drole, Doğukan Sinik, Bahadır Öztürk, Mert Yılmaz, Bünyamin Balcı sakatlığından dolayı forma giyemeyecek. Antrenmanı, Başkan Ali Şafak Öztürk ile yöneticilerden Aytaç Altay, Cenk Aktekin ve kulüp genel menajeri Servet Çavuşoğlu da izledi.
    DİARRA YENİDEN ANTALYASPOR'DA
    Başkan Ali Şafak Öztürk, kulübün altyapı takımları ile diğer amatör branşların yerleşkesi olan Hasan Subaşı Tesisleri'ni de ziyaret etti. U19 ve U17 takımlarının antrenmanlarını izleyen Başkan Öztürk, daha sonra yöneticiler Aytaç Altay, kulüp genel menajeri Servet Çavuşoğlu ve futbol direktörü Sedat Karabük ile tadilat çalışmaları büyük ölçüde tamamlanan tesis binasını gezdi. Başkan Öztürk, scout odasında da Avrupa'da takip altında tutulan bazı futbolcuların maç performansları hakkında bilgi aldı. Ziyarette başkan Öztürk, altyapı takımlarında teknik direktörlük eğitimi için gönüllü olarak görev yapan kırmızı beyazlı takımın eski golcüsü Lamine Diarra ile sohbet etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow