hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Antalyaspor'dan Nazım'a kliple veda

    Antalyaspordan Nazıma kliple veda
    expand

    Antalyaspor'dan Nazım'a kliple veda

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Tolga YILDIRIM/ANTALYA, (DHA) - FRAPORT TAV Antalyaspor, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, Fenerbahçe'ye transfer olan Nazım Sangare'ye veda etti.
    Fraport TAV Antalyaspor, Fenerbahçe'ye transfer olan Nazım Sangare için klip hazırladı. Kulübün sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda, Nazım'ın Antalyaspor'daki fotoğraf ve görüntüleri yer aldı. Paylaşımda, "3 yıl boyunca formamızı başarı ile taşıyan Nazım Sangare'ye bundan sonraki futbol yaşamında başarılar dileriz" ifadeleri yer aldı.
    Görüntüde Nazım Sangare'nin de araç içinde görüntülü mesajına yer verildi. Milli futbolcu, "Sevgili Antalyam. Artık ayrılık vakti geldi. Ben yola çıktım ama nereden geldiğimi hiçbir zaman unutmam. Her şey için çok çok teşekkür etmek istiyorum. Takım arkadaşlarıma, hocama, bütün Antalyaspor'daki çalışanlara, yönetime ve özellikle Ali Şafak Öztürk başkanıma her şey için sonsuz teşekkür ederim. Tabi ki Akrepleri büyük Antalyaspor taraftarını hiçbir zaman unutmayacağım. Siz de lütfen beni unutmayın. Hakkınızı helal edin" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow