hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    ANTGİAD tiyatro ile buluşturuyor

    ANTGİAD tiyatro ile buluşturuyor
    expand

    ANTGİAD tiyatro ile buluşturuyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Genç İş İnsanları Derneği (ANTGİAD) ve Konyaaltı Belediyesi işbirliği ile 'Teftiş-i Temaşa' tiyatro oyunu izleyici ile buluşuyor. Nazım Hikmet Kongre ve Fuar Merkezi Tarık Akan Salonu'nda 11 Şubat saat 20.00'de sahnelenecek oyun herkese açık olacak.

    Ayşe Sinem Korola ve Çağdaş Çobanoğlu tarafından yazılan ve yönetilen oyunu izleyiciyle buluşturmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten ANTGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sert, zor günlerden geçen üyelerinin ve vatandaşların bir nebze moral bulması için böyle bir çalışmaya imza attıklarını dile getirdi. Antalya'nın bir iş örgütü olarak ekonominin sanat olmadan ilerleyemeyeceğini düşündüklerini ifade eden Sert, “Ekonomi yalnızca ticaret ve üretimle değil sanat ile de ilerleyecektir. Sanat gelişmedikçe, ilerlemedikçe ekonominin de bir ayağı topal kalacaktır. Bu açıdan yaptığımız çalışmanın bu şekilde bir önemi olduğunu da düşünüyoruz. Umarım bu konu bir örnek olur ve bu tip projeler daha da artar" şeklinde konuştu.

    BAŞKAN ESEN'E TEŞEKKÜR

    Projeyi Konyaaltı Belediyesi ile işbirliğinde yürüttüklerini ifade eden Başkan Osman Sert, “Teftiş-i Temaşa oyunu, ANTGİAD olarak desteklediğimiz Antre Sahne'nin bir oyunu. Konyaaltı Belediyemiz ile bu oyuna verdiğimiz desteğimizi konuştuğumuzda bizlere Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde oyunu sahnelemek için destek verdiler. Bu konuda Semih Esen başkanımıza yakınlığı ve desteği için çok teşekkür ediyoruz. Umuyorum bu çalışmayı farklı yerlerde devam ettirebiliriz. Ben tüm üyelerimizi ve bu oyunu izlemek isteyen herkesi 11 Şubat'ta Nazım Hikmet Kültür Merkezi'ne davet ediyorum" dedi.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow