hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    ANTGİAD, üyelerini tanıtıyor

    ANTGİAD, üyelerini tanıtıyor
    expand

    ANTGİAD, üyelerini tanıtıyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Genç İş İnsanları Derneği (ANTGİAD), dernek üyelerinin yaptığı iş ve faaliyetlerini tanıtmak amacıyla İş'te Üye programı düzenleniyor.
    ANTGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sert, pandemi nedeniyle çalışmalara dijital de olsa devam ettiklarini söyledi. Dernek üyelerini tanıtmak amacıyla İş'te Üye programlarını sosyal medya ve youtube kanalından paylaşarak tüm kitleye ulaşmasını sağladıklarını aktaran Osman Sert, şöyle konuştu:
    "Amacımız üyelerin birbirini daha iyi tanıyıp güvenli ticareti birbiriyle yapmalarını sağlamak ve ticareti artırmak. Diledikleri zaman, sosyal medya hesaplarımız üzerinden tanıtımını yaptığımız üyelerimizin arşivden o kişiyle ilgili bilgiyi ulaşılabilir kılmaktır. Bunun yanı sıra Antgiad E-Mağaza projemizi de en yakın zamanda faaliyete geçirmek amacındayız. Dijitalleşen ve bilginin çok değerli hale geldiği bir ticari ortamda değerli üyelerimizin faaliyet alanlarını ANTGİAD çatısı altında sosyal medya ve kabul görmüş tarayıcılar üzerinden reklamlar vererek satış ve ulaşılabilirliğini artırma amacındayız. Sivil toplum kuruluşlarının toplumsal rolü çerçevesinde ANTGİAD olarak çağın gerekliliklerini yerine getirmeyi bir görev biliyor, bu gereklilikleri de toplumsal farkındalıkla daha da bilinir hale getirmeyi arzuluyoruz."

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow