hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    ANTGİAD'ın online konuğu Ali Bahar

    ANTGİADın online konuğu Ali Bahar
    expand

    ANTGİAD'ın online konuğu Ali Bahar

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Genç İşinsanları Derneği'nin (ANTGİAD) online üye toplantı konuğu, Antalya Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar oldu.

    Toplantının açılış konuşmasını yapan ANTGİAD Başkanı Osman Sert, pandemi sürecinin başından itibaren online toplantılara devam ettiklerini, Başkan Ali Bahar'a katılımından dolayı teşekkür ederek ortak projelerde yer almak istediklerini söyledi. Hiç kimsenin böyle bir 2020 yılı hayal etmediğini, pandeminin tüm planları alt üst ettiğini ifade eden Antalya OSB Başkanı Ali Bahar, karamsarlığa kapılmanın yapılacak en büyük hata olduğunu vurgulayıp her krizin kendi içinde bir fırsat barındırdığını hatırlattı. Bu gibi dönemlerin inovasyonu tetiklediğini, doğru zamanda, doğru atılımı yapanların süreçten güçlenerek çıktığına dikkat çeken Bahar, Antalya özelinde ezber bozacak yeniliklere ihtiyaç olduğunu, bunun için de sorumlu kuruluş ve yönetimlerce sürekli Antalya'nın lobisinin yapılması gerektiğini söyledi.

    En önemli markanın Antalya olduğunu belirten Başkan Bahar, "Antalya bizim için şehirden öte bir ülkedir. Ezber bozmak zorundayız. Şehrimizin tanıtımını yapmalı, çok çalışmalı, yeni ve vizyoner projeler ile katma değerini artırmalıyız. İşte bu dış bükey bir davranıştır, Antalya'ya değer katmaktır. Bu sorumluluk, öncelikle sivil toplum kuruluşlarının omuzlarındadır. Bu kuruluşlara üye olan, yönetiminde yer alan, seçilenlerin ödevidir. Ortaya koyacağımız vizyon ve katma değeri yüksek projeler ile temsil ettiğimiz kuruluşlar nezdinde Antalya'ya güç vermeliyiz. Elimizdeki tüm imkanları Antalya'mız için seferber edip el birliğiyle sorunların üstesinden gelmeliyiz" diye konuştu.

    Üyelerin sorularını canlı yayında tek tek cevaplayan Bahar, "Sayenizde sizden çok sey aldım davetiniz için teşekkür ederim" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow