hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    ANTİAD'ta devir teslim töreni

    ANTİADta devir teslim töreni
    expand

    ANTİAD'ta devir teslim töreni

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Aslı DURAN/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA İş İnsanları Derneği'nin (ANTİAD) 5'inci dönem başkanlığına seçilen Ferhat Yıldız, görevi eski başkan Ersen Göksan'dan teslim aldı.

    ANTİAD'ta düzenlenen görev teslim törenine, dernek üyeleri katıldı. Hafta sonu yapılan genel kurulda başkan seçilen Ferhat Yıldız, görevi Av. Ersen Göksan'dan devraldı. Ersen Göksan, başkan yardımcısı Bayram Bakırbaş'a ve İstişare Kurulu Başkanı Veysel Barut'a çalışmalarından dolayı teşekkür ederek plaket veren Ferhat Yıldız, teslim aldıkları hizmet bayrağını daha yükseğe taşımak için çalışacaklarını söyledi.

    ANTİAD'ta geçen sene yapılan tüzük değişikliği nedeniyle 3 yıl başkanlık yapacağını hatırlatan Yıldız, yeni dönemde yapılacak çalışmalar hakkında üyeleri bilgilendirdi. Yıldız, 5'inci dönemde ANTİAD'ı Antalya'nın en etkili iş insanı derneği yapmayı amaçladıklarını söyledi.

    Törende konuşan eski ANTİAD Başkanı Ersen Göksan da iki yıl görev yaptığını, yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyeleriyle birlikte güzel işler yaparak birçok sosyal sorumluluk projesine imza attıklarını kaydetti. ANTİAD'ı Antalya'da en etkili ve güçlü iş insanları derneği yapma yolunda sağlam adımlar attıklarını anlatan Göksan, Başkan Ferhat Yıldız ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow